2 Temmuz 2009 Perşembe

Kader Keita ve Vassell




Birileri sadece konuşurken birileri de icraatlarını bir bir yapmaya başladı bile. Galatasaray Kader Keita'yı aldı. Sanırım kendisi kanat forvet tarzı biri. Fildişi Sahili'nin de oyuncusu. En sonunda Galatasaray kombinesi almayı düşünmeye başlayacağım. 3 sene üst üste şampiyonluk yalanı mı yoksa Kewell Arda Baros Keita mı? Tabii ki sağdaki.

Ankaragücü de yine bazılarının yapğmadığını yaptı ve gitti City'den Vassell'i renklerine bağladı.Bu sanırım Anadolu'nun gördüğü en büyük transfer. (Sergen Yalçın alınmasın) Ankara 100. yılını böyle kutlamak istemiş sanırım. Vassell'in sakatlığı konuşuluyor şu an ama 3 büyüklere atacağı golleri merakla beklemeye başladım bile.

Fenerbahçe'de de hala bir hareket yok. Rakipleri kadrolarını bu kadar mantıklı şekilde nokta transferlerle doldururken Fener hala bir sol kanat alamadı . Carlos'un durumu belirsiz defansın durumu ortada ve de hala ortasahanın ortasına biri alınmadı. Bu kadrosuyla bu sene maksimum 3 4 puan daha alır Fener başka da bir şey yapamaz. Korktuğum sanırım başıma gelecek ve Fener yine eylülde Brezilya'dan 3 4 garip topçu alıp gelecek.

Marquinhos

1 yorum:

  1. galatasaraya tebrıkler haldun ustunelın buyuk payı var sanırsam gercekten nokta transferler yaıyorlar.vassel buyuk transfer bence ankaragucu ıcın.fener bızı bu sene de cıldırtacak galıba azız yıldırımın populıstlıgı bırakması lazım laf degıl ıcraat beklıyoruz.sol kanat yazı da denıldıgı gıbı yol carlos zaten bellı degıl bır oynuyor bır oynamıyor ısmı var sadece.guızanın son zamankı acıklamaları malum.defansın durumu ortada bekır bılıca iyi ama avrupalı fener ıcın yeterlı mı.sezonda acıldı hala bır degısıklık yok galatasaraylı olsam kombıneyı almıstım bıle

    YanıtlaSil