5 Ocak 2010 Salı

Önder ve Kazım Kadro Dışı

Sonunda beklenen oldu ve iki futbolcu kadro dışı kaldı. Peki bu olaylara karışan diğer topçulara ne oldu? Aklandılar mı? Onları aklayacak bir organizasyon mu oldu? Mesela Santos bu olayın neresinde kaldı? O neden ceza almadı?

Şimdi gelelim konunun daha önemli bir yerine. Önder ve Kazım önemli topçular Fenerbahçe için. Biri tek yedek stoperimiz. Diğeri de sağ kanadın ilk yarıda bankosuydu. Daha sonra yerini Topuz aldı. Şimdi ikinci yarıda buranın sahibi Topuz gibi gözüküyor. Yedeği var mı? Özer birazcık yerini alabilir Topuz'un. Ama başka da sağ kanat bilmiyorum bu takımda. Deivid de gidecekse hele, burada bir sorun var demektir.

Defansa bakıyorum. Yedek defans sadece Bekir. Bekir de sağ bek oynaya oynaya köreldi. Bu saatten sonra stoper oyna demek, ona şaka yapmak demektir. Ama büyük ihtimalle bu böyle olacak. 

Önder ile Kazım takımdan ayrı kalacaklar, kampa gitmeyecekler ama bir antrenör eşliğinde çalışmalara devam edecekler. Peki bu çalışmalar sonunda ikinci yarıda kadroya girecekler mi? Daum'un böyle bir planı varsa hiç şaşmam. Direk yedek kulübesinde bile görebiliriz bu iki ismi. Sadece kamptan yırtmış olurlar.

Bakalım yönetimin ve Daum'un transfer politikası bu konuya bir çözüm getirecek mi ya da ikinci yarıda bu iki oyuncu affedilecek ve direk kadroya alınacak mı? 

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder