21 Mayıs 2010 Cuma

Write The Future

Nike Write The Future from Wieden + Kennedy London on Vimeo.


Malum Dünya kupası yaklaştığı zaman bir çok marka reklam çılgınlığı yaşıyor. Nike durur mu müthiş bir reklam filmi çekmişler. İzleyiniz, gaza gelmeyen bizden değildir :)

Reklamda görünen futbolcular şöyle; Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Wayne Rooney, Fabio Cannavaro, Franck Ribery, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, Theo Walcott, Patrice Evra, Gerard Pique, Ronaldinho, Landon Donovan, Tim Howard and Thiago Silva bir kaç kişi daha var ama listede adı olmayınca sayamadım onları. Tabi Kobe ve Roger Federer'de Nike'ın anlaşmalı diğer sporcuları onlarında rolleri var reklamda.

Bu arada reklamın yönetmeni Alejandro G. Iñarritu (21 Grams, Babel, Paramparça Aşklar ve Köpekler) severiz sayarız.

Saygılar.

6 yorum:

  1. reklam harika olmuş yahu.

    YanıtlaSil
  2. Acayip olmuş bir sürü gönderme var bir de içinde. Kobe, Federer, Homer Simpson süper iş olmuş. Bu sene her yerde görürüz bunu.

    YanıtlaSil
  3. arsenallilerin sevinip üzülmesi süper :)

    YanıtlaSil
  4. haa ispanyollar sanırım onlar.

    YanıtlaSil
  5. rooney'in karavanı güzel adamı köşeye atmışlar stad çizgilerini çiziyor, çok sağlam iş yapmışlar her karesi ayrıntı olmuş. herşeyi yazmaya kalksak sığmaz buraya :)

    YanıtlaSil
  6. ulan dedim, bu kadar yorum gelmiş nedir bu, komikmiş be reklam. rooneyi çok seviyorumda ingiliz olmasından ötürü istemsiz olarak kılım adama

    YanıtlaSil