3 Temmuz 2009 Cuma

Sezonun Sözü Mehmet Demirkol'dan


Blogumuzda yaptığımız yılın en iyi "günün sözü" anketini Mehmet Demirkol kazandı. Demirkol Barca'nın oynadığı futbolla ilgili aynen şunları demişti: "Barcelona'nın oynadığı şeye futbol dersem geri kalan herkesi futbol oynamamakla suçlamak gerekir."

Üstad doğru demiş. Barca bu sene 3 kupayı da birden alarak eski tarz fubolun hala iş yaptığını gösterdi bize. Sürekli gol düşünen, defansı ikinci planda tutan ve işi orta sahada bitiren bu futbol belki de artık yeni futbol. İşin içine Toure gibi de bir mücadele öğesi koydular ve bence çok iyi bir denge yakaladılar. Seneye Real'in yıldızlarıyla nasıl mücadele edecekler hep beraber göreceğiz.

İkinci gelen söz ise Fatih Altaylı'dan Bülent Korkmaz'a gelmişti. Korkmaz'a gidip bir kebapçı açmasını önermişti Altaylı ve orada da Nonda'yı garson yapması gerektiğini söylemişti. Bu yaratıcı eserden dolayı kendisini tebrik ediyoruz ve ikinciliğini kutluyoruz.

Üçüncümüz de Mustafa Denizli oldu. Bir baltaya sap olamayanlar şans kelimesini çok kullanırlar diyerek bizi etkilemişti ve ankette de 3üncü oldu. Kendisini kutluyoruz.

Buradan Aragones'e bir birincilik vermek isterdim ama olmadı. Halbuki hayalperest cümlesi, saha kenarında uyurken gördüğü rüyasında Fenerbahçe'nin iyi oynayan taraf olduğunu belirtmesi, birinciliğe uygun gibiydi. Olsun ,en sonunda Ara Gone s.
NOT: Bu aralar liglerin tatil olmasından dolayı söz bulmakta sıkıntı çekiyoruz ama yeni sezonla beraber o sözlere yenilerini eklemeye devam edeceğiz.

Korner Olması Lazım

1 yorum:

  1. Bence günün sözü Bilgin Gökberk'in Adnan Sezgin'e harakiri önermesiydi :). Gerçi ne güzel hiç adını duymadan cismini görmeden geçiyor günler.

    YanıtlaSil