18 Haziran 2009 Perşembe

Bize Göre De En İyisi


Blogumuzun bir anketi daha sona ermiş bulunmakta.Yılın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam seçildi.Bize göre de listede bu birinciliği en çok hakeden oydu.Beşiktaş'tan sadece bir mağlubiyet uğruna gönderilen Ertuğrul daha sonraki Bursa macerasını çok iyi bir şekilde noktaladı.Uefa Avrupa Ligi'ne katılamasa da gönlümüzde taht kurdu performansıyla. Fener ve Galatasaray'dan sadece 3 puan geride bitirdi ligi Bursa.Maradona'nın daha önce yaptığı matematiksel tabloda da Ertuğrul'un puan ortalamasının diğer ilk 5teki takımları geçtiğini görüyoruz.Bursa takımı ve halkı bizce önündeki 10 yılın teknik adamını buldu.
Beşiktaş'ı 6 yıl sonra şampiyon yapan ve 3 büyük takımın da şampiyonluğunda katkısı bulunan adam Mustafa Denizli de ikinci oldu. Denizli uzun yıllar bir takımda kalabilmiş değil.Bu keşke Beşiktaş olsa. Arık Türkiye'de de bir Ferguson Arsene Wenger rekabeti gibi klasikleşmiş bir mücadele olsa diyoruz. Bunun bir ayağı da Denizli olur umarız.
3üncü de Anadolu'da tarih yazan Bülent Uygun oldu. İşte 3.5 senedir takımda bulunuyor ve bir seneye daha giriyor Bülent. İki senedir de Super Lig'de şampiyonluğa oynuyor. Umarız her sene oynar ve günün birinde de şampiyon olur. Bu sene şampiyonlar ligi olmasa da Uefa'da gruplara kalması en içten dileğimiz.
Korner Olması Lazım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder