28 Aralık 2009 Pazartesi

Sevmiyorum Sizi

Kobe'yi niye sevmediğimi başka yazıda anlatırım. Bu yazının konusu James. Kendini beğenmiş tavırları yüzünden bu adamı sevmem.

Örnek:Dün gece oynanan Houston maçını kazandılar ve James maçın sonuna 6 dakika kala kenarda dans etti. Sinirlendim ve maça bakmayı kestim. Bana göre kazanmaktan önce mücadele ve rakibe saygı gelir. James mücadele ediyor kabul ediyorum ama rakibe hiç saygı göstermiyor. Her maçı kazandığında kenarda dans ediyor. Buna sinirlenenler çıkıyor. Noah mesela küfür etmişti ve o maçtan sonra oynanan maç yanlış hatırlamıyorsam Houston maçıydı ve bu maçı kazanmıştık.

Hayes maçtan sonra bu açıklamayı yapmıştı. Buyrun bakın: http://zorturkler.blogspot.com/2009/12/dogru-soze-ne-denir_10.html

Neyse belki üşenirsiniz buraya koyayım.

"LeBron'un Bulls'a karşı dans etmesi doğru değildi evet. Ama Bulls ve Noah bunu dert ediyorlarsa, onu yenmeleri gerekiyordu. O zaman dans etmiyor. Cleveland'lı oyuncular farklı bir şekilde öndelerken kenarda devamlı bu tip hareketlerde bulunuyorlar ama maç yakın gidiyorsa yapmıyorlar. Onların size saygı göstermesini sağlamalısınız"

Seni, attığın sayılar, yaptığın smaçlar nedeniyle seven çok olacak. Ama benim gibi düşünenler, seni kötü örnek olarak kabul edeceğiz.

Not:Dün baktığım maçlarla ilgili yazı yazamayacağım. Yazılım var ona çalışmam lazım.

ZorTurK

2 yorum: