13 Haziran 2009 Cumartesi

Bir Boşluk Daha Doldu

Fenerbahçe şu saniyelerde Mehmet Topuz ile resmi sözleşme imzaladığını fbtv'den duyurdu. Bana da yeni bir kadro yapıp size sunmak düşüyor. Bu sefer de iki çeşit kadro yapacağım. Bu kadroların bir tanesinde bir eksik var ki Fenerbahçe en iyi transferini o mevkiye yapmalı diye düşünüyorum.Kadrolara bakarsak:

Yukarıdaki ilk kadro Daum'un oynaabileceği bir kadro. Tabi Daum Fener'de mi değil mi o da belli değil ama Daum 4 3 2 1 'i oynatmış bir adamdı.En azından 3lü ortasahayı severdi Fener'de. Yani buna göre Emre Topuz ve bir tane daha alınacak orta saha oyuncusu ile bu kadro iş yapar bir kadro olabilir.O alınacak oyuncu ise iki yönlü oynayan ve mücadeleci biri olmalı.Emre ve Topuz öyleler ama yetmeyebilir önde Alex ve Deivid varken.




Bu kadroda ise klasik 4 4 2 görüyoruz.Emre ve Topuz ortada Deivid ve Ugur kanatlarda ve önde de iki forvet. Bu kadro Alex'i yedek bırakıyor. Ama yine de bu seneye bakarsak Fener bu kadroyla mücadele edecekse ancak bu seneden 6 7 fazla puan alabilir o kadar. Yani bir takviye daha şart.

Fener'in yedekleri de şekilleniyor. Yasin Çakmak ntv doğru transfere göre Sivas'a gitmiş durumda. İlk kadroya göre yedekler: Önder,Babacan,Selçuk,Deniz,Kazım,Wederson ve Semih olabilir.Emreciksin ve İlhan'ın Kayserispor'a verilip verilmeyeceği konusu da hala gündemde. Bu sanırım pazartesi günü belli olur.

İkinci kadroya göre yedekler: Alex,Önder,Babacan,Selçuk,Deniz , Kazım,Wederson olabilir.Numaraları değiştiremedim kusuruma bakmayın ama yeni transferler gerçekleştikçe yeni kadrolarla geleceğim. Yine şunu ekleyebilirim ki bu kadroların yedeklerinin daha canlı olabilmesi için Özer Hurmacı gibi ya da bir hızlı forvet gibi transferler yapılabilir. Ama en önemlisi sağlam bir CM!

Not: Bir Lugano vardı o ne oldu?

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder