13 Haziran 2009 Cumartesi

How much is Aragones and Josico?

1 2 haftadır bu iki adamdan kurtulmaya çalışıyor Fenerbahçe ama bir türlü fiyatta anlaşamıyorlar. Artık temmuz olmadan neyse parası verin şu adamlara. Madem bir b.k yediniz düzeltin şimdi. Cezasını ödeyin yaptığınız 34 yaş transferinin ve 70lik dedenin. Buradan da How much is Ronaldinho başlığına saygımızı sevgimizi göderen bir başlık atıyorum. Gerçekten bu yaratıcı başlıklara çok ihtiyacı var medyamızın!

Topuz Harekatı

Topuz dün gece İstanbul'a geldi. Bugün kulübü stadı gezdi vs... Hatta taraftarın tepkisinden korktuğunu söylemiş Topuz. Yıldırım da taraftara kefilim demiş. Daha imzalamadan kadroya koyup bloga koymayacağım. 3 yıllık sözleşme imzaladı diyorlar ama gözle görmeden inanmam. Ha bir de olanları unutalım ve sahada cevabımı vereceğim derse Topuz o zaman zaten Fener seyircisi ondan sadece iyi ve hırslı futbol bekler o kadar. Ama o gelmezse ,tepki o zaman gelir. Son gelişmeler böyle bakalım imza atılacak mı?

Robinho Guiza

Bugün gazetelerde Robinho Guiza takasını gördüm. Güldüm tabii ki. Robinho daha o yaşında Premier Lig'den ayrılıp Fener'e gelirse ve hakikaten City Guiza'yı izleyip beğendiyse ve seneye takımda görmek istiyorsa ben bu blogu bırakırım.Maradona tek başına takılır artık.Hoş İngiliz basınına şöyle bir baktım ve geçen sene o gol kralıyken almak istemişler Guiza'yı. En azından İngiliz basınında bu haberler çıkmış ama böyle bir takas...yok artık daha neler!
Sevgiler.

Neill ve Dos Santos

Bir başka iki premier lig ekibinde forma giyen iki futbolcu da Galatasaray ile anılıyor bu ara. Tabi bir fark var. İsteyen Riijkard olursa işler değişebilir. Dos Santos bu sene varlık gösteremedi ve pek kadroya giremedi. Türkiye'de çok iyi oynar ve kariyeri yüselişe geçebilir. Ayrıca Kewell'ın kanadı da sadece 60. dakikaya kadar çalışmaz. Lucas Neill ise Sabri'nin mevkisinden bir futbolcu ve Kewell'ın milli takımdan arkadaşı. Bu dedikoduya da ben olabilir gözü ile bakıyorum açıkçası. Hem yaşı 31 hem de Kewell kontenjanından takıma girebilir.Neill'in futbola başladığı kulüp Milwall ve şimdi oynadığı takım ise West Ham.Bu iki ezeli rakipte de oynamış yani Neill.Milwall'dan sonra ikinci durağı Blackburn olmuş. Bu iki isim de Galatasaray'a çok iyi gelir. Neill ayrıca defansın göbeğinde de görev yapabiliyor. Ama hala bir center defans almalı Galatasaray.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder