8 Temmuz 2009 Çarşamba

Ferrari ve Beşiktaş


Beşiktaş son transferini Ferrari'yi alarak yaptı. Matteo Ferrari Beşiktaş'a İtalya'nın Genoa takımından geldi. Kendisi 30 yaşında. Şöyle bir kariyerine bakıyorum da ömrü İtalyan takımlarında geçmiş. 4 senelik bir Roma macerası belki de kariyerinin zirvesi. Roma'dayken de Everton'da kiralık oynaması da cabası. Son olarak da Genoa ile ligi çok iyi bir yerde bitirmişlerdi. Yani demek istediğim kağıt üstünde bu adam Beşiktaş'ta ve ligimizde rahat rahat oynar ve bence yararlı da olur. Ama bunu saha içi performansı gösterecek bizlere en iyi. Beşiktaş'ın ilk on biri artık şekillendi diyebiliriz. Tek sorun Bobo gibi gözüküyor şu an.


Beşiktaş defansta: Üzülmez Toraman Ferrari Sivok (ya da Rıdvan Şimşek kanatta)


ortada : Tello Fink Ernst Yusuf (Serdar Özkan ya da Holosko)


ve ileride de : Nobre Bobo


gibi dizilebilir. Bu kadro rahat rahat şampiyonluğa oynar kanaatindeyim.


Tabi kadroda kanatlar değişebilir.İsmail Köybaşı Beşiktaş'ın sitesinde futbolcu listesinde yok henüz. O da eklenirse daha da güçlü olur. Yusuf Delgado gibi yedekler de bu kadroya yedekten güç verirler. Serdar Özkan ya da Holosko'dan birinin de yedek kalması yedek kadroyu iyice güçlendirir. Sanırım takımdaki forma savaşını da arttırır.Bu mücadelede Holosko ilk on biri bırakmaz gibi ama göreceğiz.


İki gün sonra gelen edit: Bir de Nihat'lı ve 4 3 3 kadrosu yapayım istedim.
kale: rüştü
defans : toraman ferrari sivok üzülmez
ortasaha: tello ernst fink
hücum: nihat nobre yusuf




Marquinhos

1 yorum:

  1. ferrarıye 4bucuk mılyon avro karısılıgında kendısıne 2bucuk mılyon avro verılmıs rıdvana ıse bonservıs ıcın 5bucuk mılyon avro ve kendısıne senelık 575bın avro verılecekmıs.olayın bu yonu etıkmı buda tartısılır bu ne yaman celıskıdır

    YanıtlaSil