10 Temmuz 2009 Cuma

Gündemden Kısa Kısa

Ünal Karaman Trabzonspor'da sportif direktörlüğe getirildi. Bu senenin modası sanırım bu olacak. Eğer Avrupa'daki kadar ciddiye alınır ve yetki alanları verilirse bizde de başarılı olabilir bu sistem. Hüseyin ile sözleşme yenilenmeyerek ve Fatih Tekke de geri getirilmeyerek, zaten bence Trabzon ruhuna bir ihanet yapılıyor. En azından eski bir oyuncunun takımın civarında olması bile önemli bence. Trabzonspor ile ilgili bir gün de şöyle bir haber duymayı umut ediyorum. İstikrar Trabzonspor'da Sportif Direktörlüğe getirildi.


Sıcaklar Çıldırttı


Bugün Tello Beşiktaş idmanında Uğur inceman ve Serdar Özkan ile tartışmış. Öte yandan Fenerbahçe idmanında da Gökhan ve Kazım tartışmışlar. Daum iki futbolcuyu da idmandan çıkarmış. Havalar gerçekten çok sıcak, dikkat etmek lazım, delirmemek lazım.


Delgado ve Beşiktaş'ın Yabancıları


Yıldırım Demirören olmak dünyada en son isteyeceğim şey. 5 sene içinde 1 şampiyonluk, sayısız transfer ,sokağa atılan paralar, harcanan hocalar. Heralde Beşiktaşlı arkadaşlar da kızmaz benim bu yorumuma. Bu kadar başarısız bir başkan, bu sene heralde şampiyonluk gelmeseydi, hala o koltukta oturamıyor olacaktı. Şimdi şampiyonluk geldi diye medyamız biraz az giriyor bu konulara ama Beşiktaş'ın şu anki yabancı problemi tamanen Demirören yönetiminin bir eseri. Neyse şimdi de Delgado'nun sözleşmesini askıya alacaklarmış. Acaba çok merak ediyorum Delgado neden transfer edildi. Hadi edildi neden uzatıldı sözleşmesi. Kimsenin sakatlanması ya da sağlık sorunu yaşamasını istemem ama bir oyuncunu sakatlanması bir takıma resmen şampiyonluk getirdi. Ama Beşiktaş için de çok kötü düşünmüyorum. En azından Mustafa Denizli var. Mustafa Denizli'nin gelmesi ile yönetim nispeten daha az yanlış yapmaya başladı.


Ziya Doğan


Geçen günkü yazımızdan bir gün sonra Ziya Doğan ile sözleşme imzaladı Diyarbakırspor. Herkes için hayırlısı olsun. Değil Ziya Doğan , Morinho gelse bile işleri çok zor. Bir yerde ciddi yanlışlar var. Umarım bir an önde toparlanırlar bir şekilde maddi kaynak bulurlar ve ligde adil bir şekilde mücadele edebilirler.


Bursa'da İsyan


Valla Marquinhosla Bursa'ya gittik hayran kaldık şehre. Gidip maç izlemek nasip olmadı ama yeni sezonda yapılcaklar listesinin yukarısında bulunuyor Bursa'ya gitmek. Anadolunun futbol kentlerinden Bursa. Taraftarlar eylem yaptılar bugün. Şehirde 3 büyüklerin açtığı futbol okulu ve mağzalarına tepkilerini dile getiriyorlar. Helal olsun valla. Daha önce Eskişehir başkanı da şehirde 3 büyüklerin store açtıklarını ama daha sonra kapatmak zorunda kaldıklarını yazmışlardı. Böyle eylemler medeni şekilde gerçekleştirildikçe ben mutlu oluyorum. Bu sene Bursaspor geçen seneden daha da başarılı olacak gibi geliyor bana.

Maradona

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder