14 Ekim 2009 Çarşamba

Temizlikçi Demirören

Hey allahım hey, şimdi etrafta bu kadar Beşiktaşlı blog yazarı ve taraftarı varken, belki haddime değil ama dayanamayıp bir iki cümle söylemek istiyorum. Hepinizin bildiği gibi dün bir açıklama yaptı "Tribünleri temizliyeceğim" diye.

Bu şeye benziyor aynı, Amerikan'ın Usame Bin Laden'i alıp , yetiştirip büyütüp, Afgan - Rus savaşında kullanıp , şimdi de göstermelik olarak peşine düşmesine benziyor.

Yıldırım Demirören de zamanında bu tribünlerin bir kısmını kullandı. Burada Çarşı'yı ayrı tutuyorum. Ben Çarşı'nın kendisini kullandırtacağına inanmıyorum. Ama Demirören Çarşı dışındaki kendi paralı askerlerini zaman zaman kullandı. Kullanmaya da devam ediyor. Temizleyeceğim demesi de mualefet yapan grupları tribünden uzaklaştırmak ya da buna çalışmak olacaktır. Ama buna gücü yetmez sanırım. Zaten yetmemelidir de. Demirören gelip geçicidir, ama Beşiktaş Çarşısı kalıcıdır.

Yıldırım Demirören eğer Beşiktaş tribünlerini bir şeylerden temizleyecekse, Karagümrük taraftarlarından temizlesin, kendi paralı köpeklerinden temizlesin.

Sevgiler Saygılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder