20 Aralık 2009 Pazar

Kim Lider Kapatacak?

Anketimizin sonucu Galatasaray'ın lider olacağını gösteriyor. Şu an zaten Kayseri kaybedip Galatasaray kazandığı için Bursa da lider olamadı ve Cimbom liderlik koltuğunda. Bu akşam Fener Trabzon'dan 3 puan alamadığı taktirde ilk yarının lideri Galatasaray olacak. Rijkaard'a yapılan haksız eleştiriler de biraz olsun durur bence.



Peki akşamki maç ne olur? Trabzon bence galibiyete yakın gibi. İyi bir hava yakaladılar ve bu maçı alarak şampiyonluk da istediklerini gösterebilirler. Fener'de ise Avrupa morali var. Üstüne bir de Emre'nin iyileştiği haberi geldi. Bu da en azından bir beraberlik çıkabileceğini gösteriyor bu maçtan.



Beraberlik, Galatasaray'ı lider yapar. Trabzon galibiyeti Trabzon'u 30 puana taşır. Liderle farkı 6'ya indirir. Açıkçası bir gaz verir takıma. Fener galibiyeti Fener'i lider yapar. Ben önümüzdeki lig arasında Fener'in transfer hamleleri yapabilmesi için bu maçtan yenik ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa bu takımda yine uyuyan adamlar görebiliriz seneye de. Hala ısıran ya da öpen bir takım yok. Eğer bu vaat yerine getirilecekse bence bu ara iyi bir fırsat. Ama kötü gidişin üstünü Trabzon galibiyeti örtebilir. Buna da gerek yok. Tabii iyi oynarız kazanırız bu da beni gayet mutlu eder ama bir iki atletik adam görmek beni daha çok mutlu edecektir.

Maç yazısında buluşmak üzere. Herkese iyi pazarlar.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder