22 Mayıs 2009 Cuma

Manchester Olmak Zor iş

Manchester United boss Sir Alex Ferguson is set to swoop for teenage Brazilian centre-back Jose Rodolfo Pires Ribeiro Dodo from Corinthians. The 17-year-old could end up costing United £5m. (Daily Mirror)
Ferguson is also watching 16-year-old Real Valladolid centre-back Victor Mongil, after being told the defender is one for the future. (Daily Mirror)

Yaza yaklaşırken , transfer haberleri havalarda uçuşuyor. Tabi ki imza törenini görmeden , kendimin bir takıma transfer olduğuna inanmam. Ama değil sadece Türkiye ile , bir çok büyük takımla aradaki farkı göstermek için bir örnek koydum yukarıya. Bizim ülkemizde kulüplerimizin adlarının çıktığı futbolcular genelde belli bir yaşın üzerinde ve genelde Avrupa'nın ikinci sınıf oyuncuları. Ama Alex Ferguson, 17 yaşındaki çocuklara büyük paralar verebiliyor. Tamam bütçelerimiz arasında farklar var biliyorum ama bizim kulüplerimiz geçtim bir genç oyuncuya bu paraları vermeyi, hernsene alt yapından ilk 11 zorlayacak kaç oyuncumuz oluyor A takımda. Neyse fazla dertlenmemek lazım sanırım. Belki bizdende bir gün bir şeyler değişir.

Maradona






Not: İngilizce bilmeyen takipçilerimiz için kısaca özetlemek gerekirse, Alex Ferguson, iki genç yeteneğin peşine düşmüş. Hatta birisi için 5 milyon pound verebilirmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder