31 Mayıs 2009 Pazar

Mili Takım Aday Kadrosu



KALECİLER: SİNAN BOLAT (Standart Liege) UFUK CEYLAN (Manisaspor) VOLKAN DEMİREL (Fenerbahçe)


SAVUNMA OYUNCULARI: GÖKHAN GÖNÜL (Fenerbahçe) SABRİ SARIOĞLU (Galatasaray)CEYHUN GÜLSELAM (Trabzonspor) EREN GÜNGÖR (Kayserispor) BEKİR İRTEGÜN (Gaziantepspor) İBRAHİM KAŞ (Getafe) GÖKHAN ZAN (Beşiktaş) HAKAN BALTA (Galatasaray) İBRAHİM ÜZÜLMEZ (Beşiktaş)


ORTA SAHA OYUNCULARI: KAZIM KAZIM (Fenerbahçe) TUNCAY ŞANLI (Middlesbrough) EMRE BELÖZOĞLU (Fenerbahçe) NURİ ŞAHİN (B.Dortmund) YUSUF ŞİMŞEK (Beşiktaş) MEHMET TOPAL (Galatasaray) CANER ERKİN (CSKA Moskova) ARDA TURAN (Galatasaray)

HÜCUM OYUNCULARI: HALİL ALTINTOP (Schalke) MEVLUT ERDİNÇ (Sochaux) NİHAT KAHVECİ (Villarreal) SEMİH ŞENTÜRK (Fenerbahçe) SERCAN YILDIRIM (Bursaspor)




Milli takımlar hocamız Fatih Terim , Azerbaycan ve Fransa ile oynayacağımız maçlar için aday kadroyu açıklamış. Gene bir takıntım öne çıkıyor ve Sabri ismini görünce kendi kendime dertleniyorum. Onun dışında kaleci adaylarının Sinan Bolat ve Ufuk Ceylan olması çok güzel. İki kaleci de bence milli takımın kalecisi olabilecek yetenekte. Defans hattında Eren ve Ceyhun da istikbal vaad eden futbolcularımızdan. Orta saha için Sivasspor'dan bir iki futbolcu denenebilinirdi bence ama belki onlar mazeret bildirmişlerdir. Bu arada Emre de bu formayı Sabri kadar haketmiyor ama Galatasaraylı olduğum için o konuda yorum yapmam yanlış anlaşılabilir. Neyse salı günü ve cuma günü maçları izleyeceğiz. Bakalım bu hazırlık dönemini nasıl geçirecek millilerimiz?
Maradona

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder