9 Temmuz 2009 Perşembe

Futbolcu Ne Düşünür?

Dün gece Fenerbahçe'nin kamp günlüğü programı vardı ve konuk Emre Belözoğlu'ydu. Emre geçen seneden dersler çıkardıklarını ve artık savaşmadan hiç bir şeyin olmayacağını söyledi durdu. Konuşmaları hep savaşma, takım oyunu ve ders alma konularıyla ilgiliydi. Bir futbolcunun bunu söylemesi hoş tabi ki. "Geçen seneden daha iyiyiz. Aragones'le çalışmak da gurur vericiydi ve bir çok şeyler öğrendim ondan da "dedi Emre ayrıca. Bu, giden hocayı ertesi gün eleştiren tavırdan daha iyi tabi ki. Bu olgunluğundan dolayı kendisini tebrik ederim. "Artık daha iyi bir takımız transferlerle ve takviyelerle daha iyi olduk"dedi hem programı sunan hem de konuşan futbolcu. İyi hoş güzel mesajlar verdi Emre ve katıldığı tv programı.

Fakat ortada şöyle bir gerçek var ki Fener takımı geçen seneden beri kadro anlamında hiç bir yeniliğe gitmedi. Alınan oyuncuların hiç biri geçen sene eksik olan yerlere alınmadı. Hatta bu sene giden Lugano'nun yeri bile hala soru işareti. Orta yapamayan bir takıma sadece iki sağ kanat alındı. Sol taraf hala belirsiz.

Bir futbolcu bu programda şöyle dese ne olur?

"Gerçekten iyi hazırlanıyoruz çok iyiyiz neşemiz yerinde. Daum çok istekli arzulu ve biz de çok savaşmaya yemin ettik. Ama gelin görün ki yönetimin de bizim bu hırsımıza arzumuza katkıda bulunması lazım. Hala eksik olan bölgeler var. Biz ne kadar çok çalışsak da rakiplerimiz ve özellikle Beşiktaş ve Galatasaray çok sağlam kadrolar hazırlıyorlar. Bizim de bir an önce eksikleri gidermemiz lazım.Kampa 4 gün kalmışken hala transferler yapılamadı. Her sene kamp sonrası gelen futbolcunun mental olarak takıma alışmasını beklemekten biz de taraftar da yoruldu."

Bir oyuncu böyle dese acaba kovulur mu? Başkan yanına çeker de kulağını çeker mi? Ya da yönetim futbol takımına karışmasın ama futbolcu da yönetimin işine karışmasın mı? Futbolcu sadece salla başı al maaşı şeklinde takılan bir çalışan mı? Her özel şirkette çalışan gibi , ben işimi yapayım da şirket batarsa batsın diye düşünen insanlar mı onlar da? Ya da futbolcu parasını alamayınca konuşmalı da işler başka türlü kötü gittiğinde parasını alıyorsa sussun mu? Ya da sıcak başıma mı vurdu?

Marquinhos

3 yorum:

  1. tabıkı de bole bırsey dememelı ve dıyemez fenerın bır futbolcusu olarak kulubunu elestırmek cok yersız olur kaldıkı bu onun ısı degıl bu ısle ılgılenen cok kısı var o kanatta oynayan dıger arkadaslarıylada arasını bozmus olur bu laflar ve sacma olur herkes ısını yapmalı

    YanıtlaSil
  2. tabıkı de bole bırsey dememelı ve dıyemez fenerın bır futbolcusu olarak kulubunu elestırmek cok yersız olur kaldıkı bu onun ısı degıl bu ısle ılgılenen cok kısı var o kanatta oynayan dıger arkadaslarıylada arasını bozmus olur bu laflar ve sacma olur herkes ısını yapmalı

    YanıtlaSil
  3. O zaman en azından kadromuz türkiyede en iyi demesin. komik oluyor.

    YanıtlaSil