31 Ekim 2009 Cumartesi

Hürriyet Okumaylım, Okutmayalım!!

http://www.facebook.com/video/video.php?v=167615531249&ref=nf

Bu linki sabah bizim blogun 3. yazarı Trakedi yolladı. Bir haftadır inanın size, ne spor sayfası okuyorum, ne bir şey izliyorum. Bir 29 ekim günü Ntvspor'da sabah güzel bir sohbet vardı onu izledim. Onun dışında elimden geldiğince kendimi uzak tuttum futboldan, zaten siz de anlamışsınızdır, blog çok az güncellendi. Neyse efendim şimdi baktım bizim yan tarafta duran bloglara, bir iki tanesi daha değinmiş aynı konuya. Madem bir sosyal bir medyayız, birbirimizi takip ediyoruz, bazı insanlar vakit ayırıp bizi okuyorlar, gelin birlik olalım. Ercan Saatçi ve bu durumu protesto edelim. Mailler , şarkılar türküler, bir şeyler yapalım. Burada mesele Ercan Saatçi'nin Fenerbahçeli olması değil, mesele Ercan Saatçi'nin gazeteci olması. Onu da geçtim, öyle bir koltukta oturacak insanın sahip olması gereken tarafsızlığa sahip olmaması kabul edilecek bir şey değil. Mesela , Şansal Büyükağa, için mantıklı bir insan taraflı bir yayın poltikası izliyor diyor mudur? Ya da hiç birimiz Uğur Meleke'nin yazıları okurken tuttuğu takımı merak eder miyiz ? Aslında böyle insanlar çok az malesef ülkemizde. Çünkü söyleyecek akıllı cümlesi olmayacak yazarlar, üzerlerine bir forma geçirip, o formanın üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar yıllardır. Evet sevgili blog dostlarım, bu adamı o mevkide görmek benim midemi bulandırıyor. Gelin buyrun bir şeyler yapalım hep birlikte, tepkimizi gösterilim, sesimizi yükseltelim.


Not: Bugün Ercan Saatçi Fenerbahçeli'dir ve ettiği küfürü tebessümle izleyen belki Fenerbahçeliler vardır, yarın da çıkar başka bir takımdan söyle şerefsiz bir adam gider onlara söver. Yani beni ısırmayan yılan bin yaşasın demeyelim.

ayrıca: http://www.youtube.com/watch?v=ppFeqXKppnU

Maradona

4 yorum:

  1. İnsanlar bu işi fanatik bir yaklaşım olarak algılamasın lütfen.
    Adam tvde küfür ederse tribündeki adamı susturamayız bu iş böyle gider.Ali Sami Yendeki maçın halini göreceğiz rezillik üstüne rezillik çıkacak yine.Sonrasında iş siz yapmıştınıza gelecek.Herkes bir bahane arayacak.Bu tarz bu işleri körükleyen fanatik adamların medyada işi olmamalı yeter artık.İnsanlar artık tavrını koymalı en azından biz blog olarak elimizden geleni yapacağız.Bir yerlere duyurabilecek miyiz bilmiyorum ama yapılan işi biraz kurcalıyacağız.Kimse fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış kıvamına getirmesin işi elimizden gelen budur deneyeceğiz.
    Saygılar.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  2. Oha yaa...
    Ne biçim konuşuyorlar öyle...
    Sorsalar sanatçıyız biz diyecekler...

    YanıtlaSil
  3. kahpe bizans ! türk futbolunun içine etmeye devam ediyor...

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar bu adamlar kınanmaktan anlayacak kadar kapasiteli değiller. Olsalardı "GS taraftarı=PKK" benzetmesinden sonra bir de bunu sahneye koymazlardı. Eğitimsiz, fanatik taraftarlar sadece; üstelik de tecrübesizler basın yayın alanında. Ancak kayınpederi kulağını çekerse yola gelir tasmasından çekilen köpek misali...Dolayısı ile boykot en etkili yöntem bence de; gelirleri azalırsa yola gelirler belki!

    YanıtlaSil