13 Kasım 2009 Cuma

Şu Gökçek Delisi

Ankara'dayım bir kaç gündür. Kafama esti geldim. Şehir değişikliği iyi geldi. Fakat Ankara 2 günden sonra üzerime üzerime gelmeye başladı. Bunda Gökçeklerin büyük payı var.

Ankara'da yüzüne bakılabilecek iki üç yer var. Kale tarafı insanı gerçekten farklı yerlere götürebiliyor. Spora yemek bulaşacak ama olsun. Orada yediğim gözlemeler hala damağımda. Bir yandan yağan yağmur ve eski Ankara manzarası beni kendime getirdi diyebilirim.

Sonra bir de Tunalı Hilmi ve Ulus var. Haydi bir de Kızılay'ı ekleyelim. Bunlar Ankara'da vakit öldürmek için güzel yerler. Hiçbiri bir Kadıköy bile etmiyor ya, neyse. Dün de Tunalı'daydım. Tunalı çamur içinde. Kaldırımlar Ankaralıların dediğine göre ayda bir değişiyormuş. Yollar deseniz bok içinde. Bir nefes almaya Tunalı'ya gidenler çamur banyosunda şifa aramaya başlıyorlar. Bir kafeye zor attım kendimi.

Kızılay'a her gün gitme mecburiyetindesiniz eğer Ankara'nın uzak semtlerinde oturuyorsanız. Minibüsler oradan kalkıyor. Kızılay'da yaşadığım bir tecrübe gerçekten bana çok şey öğretti. Sevgili Gökçek, bir sokağa, karşıdan karşıya geçmek için bir yaya çizgisi ya da bir trafik lambası koyacağına, bir üst geçit yapmayı daha mantıklı bulmuş. İlk kez caddeyi dik kesen bir geçitten geçtim. Mutluyum.

Kızılay'ın sırf kötü yanları yok tabi. Ankaragücü dönercisinde döner yemek büyük bir keyifti. Arada Ankara 19 mayıs stadı'nı da gezdim dışarıdan. Yanında futbol oynayan amatör topçuları da çektim sizler için. Ayrıca tam stadın yanında bir de basketbol salonu inşaası var. Onu da çektim bir iki poz.Yakında bloga koyarım. Hele bir İstanbul'a geleyim.

Gökçek'in bir diğer marifetini de Ankaralı arkadaşlardan öğrendim. Ntvspor'da da çıkmış gerçi. Gökçek Hikmet Karaman'ı kovmamak ve tazminat vermemek için antreman sahasını kapamış ve antrenmanı iptal etmiş. Fakat konuyu sadece eski Ankarasporlu evlatlarına söylemiş. Olayın gerisini biliyorsunuz. Yollar bir şekilde ayrıldı Karaman ile. Fakat bu kaçıncı yahu? Lig başından beri bu kaçıncı mahkemelik olay? Yeter şu ligin anasını ağlattınız. Ankara'nın anası zaten ölmek üzere. Ligimizi de kirletmeye devam etme Gökçek lütfen.

Ankara'ya bu gece elveda diyorum. Arivederçi diyorum. Hangi dilde güle güle demeyi biliyorsam diyorum. Sana geliyorum İstanbul, gözlerim faltaşı.

NOT: Hikmet Karaman, ''Dün antrenman saatinde hazır olduk. Bugün de açıkladığımız antrenman saatinde hazır bulunduk. Masörler, doktorlar yoktu. Kapılar kapalıydı. Bugün antrenman saatinde noter geldi ve bize bir tebligatta bulundu. Benim Ankaragücü Kulübü'nün o zamanki başkanıyla yaptığım sözleşmenin geçersiz olduğunu ve sözleşmeyi imzalayanın yetkisiz olduğunu bildirdi''

Başka söze gerek yok. Sevgiler

Marquinhos

1 yorum:

  1. "Hiçbiri bir Kadıköy bile etmiyor ya, neyse"
    aman ankaralılar çok kızar :D

    YanıtlaSil