17 Nisan 2010 Cumartesi

Derbi Öncesi Antreman Notları















İlk olarak konuk ekipten başlayalım. Son antremandaki gelişmeler şöyle: İdmana sakatlıkları olan ve tedavileri devam eden Holosko, Ramazan Özcan, Nobre, Yusuf Şimşek ve Ekrem Dağ ile 19 Yaşaltı Milli Takım'da bulunan Necip Uysal katılmamış.

Nihat Kahveci ile Tabata, takımdan ayrı koşu yaptı ve test çalışmalarını sürdürdü.

İbrahim Toraman ve Tello, takımla yapılan koşulara katılırken top çalışmasında ise kontrollü olarak yer aldılar.

Buradan anladığım kadarı ile Toraman ve Tello sanırım son dakikaya kadar beklenecek. Oynamak isterlerse ki isteyeceklerdir Denizli onları oynatacak. Nihat sanırım yedek bekler.

Fener'de ise son antremanda şu gelişmeler olmuş: Gökhan Gönül, antrenmanın tamamında yer aldı. Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Uğur Bonral'ın çalışmasını tamamlamasından sonra, Cristian, Dolu Arslan eşliğinde sahada takımdan ayrı bir programla çalıştı. Karın kasında 1. derecede yırtık bulunan Bilica, tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı.

Buradan anladığım kadarıyla Bilica ve Gönül ilk onbirdeler. Guiza da sanırım ilk 11 başlayacak. Semih de tam kapasite çalışmış antremanda ama hem başlarına gelen talihsiz olaydan ötürü hem de Daum'un Semih'i bu sene tamamen silmesinden ötürü o da ilk 11 başlamaz ama yedekte olması seyirci için bir gaz etkeni olacaktır. Fener'de eksik yok gibi. Fakat bu maçta zorla oynayacak Gönül ve Bilica bundan sonraki maçlarda oynayabilir mi bilemem. Bunu da ileriki haftalarda göreceğiz. Derbi öncesi taktiksel yorumlarla görüşmek üzere.
Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder