14 Nisan 2010 Çarşamba

Şamp Şampi Şampiyon

Son haftalara giriyoruz artık. Lider Bursa, Fener de onun 1 puan gerisinde. Şu an iki şampiyonluk adayımız varmış gibi görünse de bence Beşiktaş ve Galatasaray da hala şampiyonluk hesapları yapıyorlar. Bence yapmakta haklılar. Önümüzde çok kritik maçlar var.

Fener bu hafta Beşiktaş'ı yenerse Beşiktaş hesapları bırakır. Fener daha da inanır şampiyonluğa. Bursa da Antep'i rahat yener sanırım. Ama liderlik stresi bir beraberlik de getirebilir. Yine de Bursa bu haftayı lider kapatır gibime geliyor.

Derbinin berabere bitmesini bekleyecek olan Galatasaray ise zorlu Manisa deplasmanına çıkacak. Manisa fena top oynamıyor. Fener karşısında kupa aşkıyla da çok isteklilerdi. Bu isteği ligde kalmak için de devam ettirirlerse Galatasaray zorlanacaktır. Ama seyirciye kendini affettirmeye ihtiyaçları var. 3 ihtimalli bir maç ama özellikle derbi haftasında Galatasaray'ın alması gereken bir maç.

Galatasaray bu maçı alır ve ardından Bursa'yı yenerse yeniden bir sürpriz için potaya girer. Fener, Beşiktaş'a yenilmez ve Kasımpaşa'yı yenmeği başarırsa en azından ilk ikiyi garantiler.

İşin son haftaya kalma ihtimali de var tabii ki. Beşiktaş Fener'i, Galatasaray da Bursa'yı yenerse son hafta kıran kırana iki maç bizleri bekler. Fener, Beşiktaş'la Bursa'nın 1-1'lerini yemesini bekler; Galatasaray, Trabzon'un galibiyetini bekler. Şimdiden kafam çok karışık. Umarım son hafta 4 takımın da potada olduğu bir hafta olur.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder