5 Haziran 2009 Cuma

Mehmet Topuz Fener'de


Senelerdir geldi geliyor alındı alınacak diye beklerken bugün resmi siteden ilk transfer haberi yayınlandı ve Mehmet Topuz Fener'de.Orta sahaya çok iyi bir katkı yapacağından eminim.Umarım yeterli forma şansı verilecek tipte bir kadro oluşturuyordur Fenerbahçe'nin teknik direktörü her kimse!?
Fakat daha dün bu adam gönlüm Beşiktaş'ta ve orada forma giymek istiyorum demedi mi? Bu transfer çok can yakar.Hatta doğuştan Beşiktaşlıyım da demiş kendisi. Hatta maalesef 2 sene önce de ben zaten çocukluktan beri Kayserisporluyum dedi Topuz.Bu açıklamalara ne kadar gerek olup olmadığı da tartışılır. Olan Mehmet Topuz'a oluyor. Bu kadar profesyonel bir sporda kulüpler anlaşmadan böyle açıklamalar yapmak sonradan zor durumlara düşürüyor futbolcuları da.Beşiktaş ya da Fener'de oynamak onun için büyük ihtimalle aynı şeyler olacaktı. Eğer böyle bir amatörlük yapmasaydı bugün belki ben zaten çocukluktan beri Fenerliyim diyecekti.Şimdi neler der bilinmez.
NOT: Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir diyor resmi site kim gidecek acaba? O da belli değil.
Marquinhos

3 yorum:

  1. bence baya enteresan fenerbahcenin 'ben besiktasta oynamak istiyorum, fenerbahcede oynamayacagim, gerekirse ocagi beklerim' diyen bir oyuncuyu almis olmasi. Ne kadar istekli oynar ve yararli olur tartisilir.

    Bir de Kayserispor klubu 'Fenerbahce'ye soz vermistik' demis. Bu ne kadar garip bir aciklama, soz vermek ne demek, oyuncu kulubun herhangi bir 'mali' degil ki, dusunceleri duygulari olan bir varlik. Ayrica profesyonel yasamda 'soz vermek' nedir, o da tartismaya acik.

    YanıtlaSil
  2. ya hem o var. hem de kulubun kulup ile anlaşması lazım. bjk mehmet topuzla bonservisi elindeyse anlasabılır. ama bonservısı kulupteyse once kuluple konusmalı. bu da kurala aykırı. hem de topuz bunları dedıkten sonra almak da enteresan gerçekten ama ben hala topuzun o acıklamayı gs'ye de fb'ye de gıtse yapacağına emınım. bu acıklamalar hem ınandırıcı degıl hem de komık artık. misal tumer de fenerlıymıs cocuktan berı.. emre belöz..gsli değilmiş falan filan :)

    YanıtlaSil