21 Temmuz 2009 Salı

2009 2010 Fener

Yapılan son transferlerle böyle bir diziliş çıkıyor ortaya. Hazırlık maçlarında da bu dizlişi tercih etti Daum. 4 3 1 2 değil de 4 4 1 1 oynattı. Fakat tabi Semih'in yanına oynatacak bir Guiza yeni geldiği için de bu yapılmış olabilir. Yukarıdaki dizlişte ise tek handikap Bilica'nın yanı sanırım. Hatta Bilica'nın da kendisi belki. Çünkü daha ne yapıp ne yapamayacağını göremedik.

Teker teker bakarsak eğer Carlos'un yedeği Vederson. Dos Santos'u oraya koydum ama Uğur Boral hemen yedeğe çekilecek mi bilemiyorum. Ortasahanın ortası sakatlık ya da ceza olmazsa böyle olacak gibi. Deniz yine en iyi yedek. Sağ tarafta Topuz sanki direk formayı alacak gibi . Daum planlarını Topuz üzerine yapıyor diye söylentiler var. Yedeği tabi ki Deivid.Ayrıca iki açığın ve ayrıca ortasahanın ortasının bir alternatifi daha Özer Hurmacı.

4lü ortasahanın önünde Alex var.Yedeği yine Deivid. Burada Topuz ve Hurmacı da oynayabilir bir sakatlık durumunda. Forvet maalesef tek olacaksa yine Guiza olacak. Yedeği Semih ve hatta Kazım olabilir. Kazım tabii ki sağ kanadın da iyi bir oyuncusu ama çok gamsız. Yine öyle olacaksa yine yedekte oturur.

Durum bu ama Daum tutar da küçük takımlara 3 senedir yapılmayanı yapar ve 4 3 1 2 oynatırsa tablo şöyle olur:

Defans 4lüsü önünde Emre Cristian Deniz( Özer , Selçuk) önlerinde Alex ve önlerinde de Guiza Semih.

İlk kadroya göre yedekler: Deniz Dos Santos(Kazım) Bekir Deivid Uğur Semih Volkan
ikinciye göre yedekler: Özer Selçuk Topuz Deivid Uğur Kazım Volkan

Bir defans daha alınırsa Önder iyi bir defans yedeği olur. Alınırsa kadroyu ona göre revize ederim.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder