23 Temmuz 2009 Perşembe

Dedikodular

Deco haberleri git gide artıyor Galatasaray cephesinde. Bu transferi dış basın da iç basın da yazmış. Haberi yapan sadece Sabah gazetesi ama yine de Riijkard Deco'yu isterse sanki getirir gibi duruyor.Yaşı da 31 gayet Türkiyeli. Bu kadroya Deco fazla mı gelir yoksa gerçekten gerek var mı tartışılır ama bence asıl sorun hala defansta Galatasaray'da.

Shevchenko'nun adı the Guardian'da ,yine Chelsea'den ayrılacak veya Kiev'e ya da Fener'e gidecek şeklinde geçti. Artık bu gidiş Kiev'e gibi ,tabi başka takım çıkmazsa. Guiza artık gitmeyecek gibi duruyor Fener'de. Ama maalesef hala 2 forveti var Fener'in. Bir üçüncüsü lazım. Ya da Kazım Deivid gibi isimlerden birini forvet izleyeceğiz bu sene.Ya da bir genç isim yedekte forma bekleyecek. (Semih olmasın da o genç)

Daum'dan içlerimizi ferahlatan bir açıklama gelmiş. Avrupa asıl hedefim değil diyor. Ya da ikinci hedefim diyor. Bari de ki : "Lig zaten amacımız yanında Avrupa'da da ilerlemek istiyoruz. "Ne kaybedersin be hacı?

Bursa bu sene harika bir kadro kuruyor bence. Hüseyin cuk oturacak gibi ortaya. Şimdi de Zapo bitmek üzereymiş. Zapo Bursa'nın gücüne güç katar. Bize de blog olarak, Bursa'ya gidip kebap artı futbol zevkini yaşamak düşüyor bu sene. Sercan ve Volkan Şen de takımda kaldı. Çok can yakacaklar.

Vassel resmen imzayı attı. O yaşta İngiltere'den forvet getirmek zor hepimiz biliyoruz. Adam resmen Ankara'ya geldi. Nasıl oynayacak göreceğiz. Ankara seyircisi beni çok etkiledi demiş Vassel; transferde önemli rol oynadı diyor da ne ara gördün bu seyirciyi diye soruyorum kendisine.

Beşiktaş 'tan bir açıklama geldi. Cumaya kadar bir transfer daha yapılabilir diyor. Bu isim Quaresma olur mu? Deco ve Quaresma iki ezeli rakibe gelir mi ilerleyen günlerde göreceğiz. Bobo'ya ise en son hala talip vardı Yunanistan'dan. Ama ne gelen var ne giden.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder