7 Ağustos 2009 Cuma

Honved Fenerbahçe

Maçı açtığımda Fener çoktan golü bulmuş ve oyunu Zico döneminin oyununa çevirmişti bile. Saldırmayan saedece top çeviren ve top Selçuk Şahin'e geldi mi de havadan ileriye top atan bir takımdı Fener dün.

Ali Bilgin'in hala o eski heyecanını kaybetmemesi sevindiriciydi. Andre Santos'un gol atması iyiydi ama Santos maç boyunca kayıptı daha sonra. Fener'in tek iyi yanı bence Cristian'dı. Cristian'dan ben ve diğer tüm Fenerliler sanırım Appiah'ın 100.yılda Kadıköy'de oynanan Galatasaray derbisindeki ikinci goldeki gibi adamın ayağından zorla topu çalmasını ve gol hazırlamasını bekliyor. Bu biraz zor olacak gibi. Emre bunu yapıyor o ayrı. Cristian'da dün ne vardı derseniz şunlar vardı: Her pası olumlu ve çoğu topu kanatlara açar şekildeydi. Uzun ve havadan isabetli ve yine ileriye doğru top atıyordu. Arada kaleyi de deniyor. Sanırım git gide artacaktır performansı.

Biica konusu çok canımı sıktı. Sen ilk maçta 5 attığın bir takıma deplasmana gidiyorsun sonra gidip defans çizgi halindeylen daha ortasahada adamı düşürüyorsun ve kırmızı kart yiyorsun. Yahu adam o golü atsa ne olacak? Zaten 1 gol yemişsin maç 1 1 bitmiş. Bu hareketi anlamak mümkün değil. Artık ligler başladı. Takımlar oyuncularını aldı sezonları açtı. Ligler başlıyor. Artık iyi bir Avrupalı adam almak çok zor defansa. Yani ya Edu'yu bekleyecekler ya da gidip yine Brezilyalı bir defans alacaklar. Ama artık defansın aksadığını iyice gördük bu maçta.

Buradan bir lafım olacak basına. Yahu Selçuk Şahin sizin babanızın oğlu mu? Tamam Türk anladık. Yahu bir adam bu kadar bir takıma gereksiz olur ve bu kadar da eleştirilmez. Yan pas yapmaktan başka bir şey bilmeyen uyuşuk bir adama bu kadar değer veriyorsanız siz Cristian'ı 3 maçta göklere çıkarmalıydınız. Anlayamıyorum.

Diğer bir konu da Deivid. Dün de o kadar uyuşuktu ki anlatamam. Yine gamsız Deivid olarak sahadaydı. Hadi bu seferlik takımın uyuşukluğuna verelim bunu.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder