4 Eylül 2009 Cuma

Gündemden İki Not

4 4 2

Lig işte şimdi başlıyor. Bir ligtv.com'a bakayım dedim, neler oluyor hayatta diye, Mustafa Denizli 4 4 2 oynatacakmış takımı diye bir haber var. Hayırlısı olsun Beşiktaş'a, lige Beşiktaş'ın katılması güzel oldu en sonunda. Şaka tabi bir yana umarım şimdi sivri zekanın birisi çıkıp biz zaten doğrusu bu demiştik demez. Bizim gibi basit insanların gördüğü şeyi Mustafa Denizli illa ki görür. Şimdi biz dahil çoğu kişi belli sıfatlarla eleştirilerde bulunduk, ama Beşiktaş Galatasaray'ı yener ve ManU'dan puan alırsa, hepimiz otamatikman saygı duruşuna geçeriz. Ah ah futbol ne güzel oyun, aslında ayna tutmak lazım herkesin yüzüne. Daha doğrusu yanar dönerleri bulup da bir deşifre şart, ama gereksiz mesai.

Adnan Polat

"Yapısal olarak geleneğe ve güce sahip olmayanların, varlıklarını sürdürebilmesi, tarihe kalıcı anlamda bir imza atabilmeleri mümkün değildir. Yanlış tartışmalarla, hatalı ayrıştırmalarla bu gücümüzü ancak zayıflatırız. Oysa ki Galatasaray, bu boş tartışmaları çoktan aşmıştır.Galatasaraylılık, tüm ögeleriyle bir bütündür. Bu nedenle bölünemez,parçalanamaz. Bu yolda uğraş verenler, tarih boyunca olduğu gibi, hiçbir zaman başarılı olamazlar. Galatasaray, Türkiye'dir" dedi..

Yahu tamam açıklama güzel başlıyor açıklama, ama son cümleyi daha önce de kurmuştu. Galatasaray Türkiyedir. Şu hayatta bundan daha saçma söylemler olur mu? Yok Fenerbahçe Cumhuriyeti, yok Galatasaray Türkiye'dir. Yorum size kalsın.Son bomba da benden olsun, çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.

Maradona

3 yorum:

  1. Beşiktaş 4-4-2 oynayacaksa Tabata'yı niye aldırdı ki Mustafa Denizli...Ernst-Fİnk ikilisinden birini kesmeyi düşünüyorsa işler daha da karışabilir orada...

    Galatasaray maçındaki M.Denizli 11'ini çok merak ediyorum doğrusu...

    YanıtlaSil
  2. ya tabatadan önce daha uygundu kadro 4 4 2 için. ama mesela kanatları daha iyi işletebilen 4 5 1 gibi bir şey görebiliriz. bende mustafa denizlinin çift ön liberodan vazgeçeceğini zannetmiyorum.

    YanıtlaSil
  3. tello ernst fink holosko(bilemedin nihat)
    tabata ve tek forvet ile beşiktaş gs'yi zorlayabilir.

    YanıtlaSil