1 Eylül 2009 Salı

Son Transferler

Mateja Kezman Zenit'te

Unutulmaz forvet Kezman en sonunda Avrupa'dan çıkmış oldu. Sanırım ilk kez Asya'da top oynayacak. Ama gelin görün ki Rusya bir Avrupa takımı olarak geçiyor. O zaman şunu diyelim. İlk kez bu kadar uzak bir Avrupa takımına gidiyor Kezman. Harita ile paralel değerlendirirsek bu durumu Kezman yavaş yavaş haritanın sağına doğru gelmiş kariyerinde. Şu an en sağda. Daha da sağa ve aşağıya gider mi bilemiyorum. Ben yine bir futbol sever olarak Kezman'ın iyi olmasını diliyorum. Bir Chelsea hamlesi bir futbolcuyu bu kadar mı düşürür yahu? Kariyerinin son zirvesi kadere bakın ki Fenerbahçe ile çeyrek final oynamakmış demek ki. Ona ve Zenit'e iyi şanslar.



Robben Bayern'de
Bayern bu seneye de kötü başlamıştı ki transferi patlattı. Sanırım Şınayder de İnter'e gitti. Bayern Ribery ve Robben ile çıkış yakalar. Bunu ilk maçta gördük. Robben bence bu Real'de forma şansı da bulabilirdi ve bence Real her şeye rağmen çok önemli bir silahını yitirdi. Bayern'e şampiyonluğu bu hamle getirebilir mi göreceğiz.
Caner Erkin Galatasaray'da

Caner her zaman benim en sevdiğim Türk futbolcular arasındadır. Hakan Balta ve Uğur Boral'a emanet olan Türk sol beki neden bu adama bırakılmaz hiç anlamam. En kötü neden Vederson alınmaz milli takıma onu hiç anlamam. Ama artık Vederson'a gerek kalmadan bu işi çözebilir Terim. Artık gözünün önünde oynayacak çünkü Caner. Umarım uğurlu gelir bu forma.

Tabata Beşiktaş'ta

Tabata Denizli'nin istediği 10 buçuk numara değil. 8 milyon verilecek oyuncu da değil. Ama Beşiktaş'ın şu an bir son pas sorunsalı var ki bunu çözecek adam Tabata olabilir. Sürekli uzaktan ortalar ile sonuca gitmeyi deniyor Beşiktaş. Artık Tabata ile forvetlerin koşu yollarına toplar atılabilir. Gol bulma sıkıntısı çeken Beşiktaş'a pahalı ama iyi bir çözüm olacak Tabata.

Shevchenko Kiev'e

Şeva sonunda yuvaya döndü. Premier Lig'de şansı kalmayan Ukraynalı futbolcu Fener'e de gelmeyince ben heralde Katar'a gider dedim ama o Avrupa'da kaldı en azından. Emekliliği iyi geçsin. Kalbini yormasın. Bol bol balık tutsun. Arada bir de halı saha tadında maçlar oynasın Şevacım. Servete Kadıköy'de yaptıklarını unutmayacağım. Adi herif!


Marquinhos



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder