24 Mayıs 2009 Pazar

Ege'de Neler Oluyor?


Maradona'nın da dediği gibi birkaç günlüğüne bir Ege sahilleri kaçamağındayım ama buradan da yerel gazeteler aracılığıyla birkaç konuya değinmek istedim.

Önce Milliyet'in Ege ekini okudum sonra da gittim bir Yeni Asır aldım ve Ege'de futbol adına çok fazla gündem olduğunu gördüm.

Göz Göz İçin Stada

Göztepe 2.lige çıkmayı garantilemişti bildiğimiz üzere ve fakat bu hafta da galip gelirlerse sezonu şampiyon tamamlayacaklar. 8 yıl aradan sonra bir üst lige çıkma şansını yakalayan Göztepe bir de şampiyon olmak istiyor üstüne.Alsancak Stadı'nda 20 00'da oynanacak maçta Göztepe Tepecik Belediyespor'u ağırlayacak.Tepecik 38 puanda ve Göztepe de 37 puanda. Göztepe bu maçla şampiyon olamasa da yönetim stadı süslemiş ve kutlamalar hazırlamış ikinci lige çıkış için. Yani bugün İzmir'de bir karnaval havası esecek.

Menemen'in Kader Maçı

Ege'nin bir diğer temsilcisi Menemen ise düşme tehlikesi ile karşı karşıya.Menemen bugün Aydınspor'la oynayacak ve Aydın da düşmemek için 3 puan almak zorunda.Menemen'e ise 1 puan yetiyor. Aydınspor da Menemen de amatör kümeye düşmemek için uğraşacaklar.

Manisa ve Kaf Kaf

Süper Lig'e çıkan Manisa elindeki 10 oyuncu ile sözleşme imzalamaya çok yakın. Bunların içinde Muhammet Hanifi ve Borbiconi de var. Ama bir diğer sürpriz haber Sinan Engin'in bu takımda menajerliğe getirileceği. Yönetimin bu konu hakkında bugün bir açıklama yapması bekleniyormuş.

Kaf Kaf ise Süper Lig'e çıkamayan bir ekibimiz. Play offlarda kaybettiler ve Kasımpaşa çıktı lige. Orada da başkanlık seçimi var ve onursal başkanlarıyla Karşıyaka Belediye Başkanı yeni oluşacak yönetime tam destek vermeyi karalaştırmışlar. Ama asıl önemli haber Karşıyaka'nın Süper Lig'e hala çıkabilme ihtimali olması. Evet yanlış okumadınız. Eğer ki Ankaraspor ve Ankaragücü birleşirse Kaf Kaf Süper Lig'e çıkabilir. Ama bu konu ile ilgili nasıl bir yol izleneceğini ve bizim bu konuyla ilgili fikirlerimizi daha sonra sizlere aktaracağız.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder