27 Mayıs 2009 Çarşamba

Transferler "Öğrenildi"

İki gündür çeşitli gazetelerden çeşitli transfer haberleri okuyorum. Haber Türk gazetesi bu sene bomba haberler verme peşinde. Bu haberler pek de savundukları kalite düzeyinde haberler değil bence. Bugün bir Fotomaç'ın ,Fanatik'in verebileceği haberleri okuyabilirsiniz bu gazetede. Sırf bu gazete değil tabi bunu yapan. Yaz döneminin klasikleşen sütun doldurma çabası neredeyse her gazetede yer alıyor.

Bu haberlerin en komiği Tuncay'dan geliyor.Tuncay dün Fenerbahçe ile anlaşmıştı bir gazetede. Daha sonra başka bir gazetede Galatasaray'ın da Tuncay için devrede olduğunu okudum. Bugün de Beşiktaş'ın Tuncay'ı almak istediğini okudum. Tuncay'ın işi çok zor vallahi.

Tabii yine en uçuk kadroyu Fener kuruyor bu sene de. Bugüne kadar okuduğum transferlere göre bir kadro kurarsam bu kadro şöyle olacak: Kalede Volkan(iyi ihtimalle), geride Bilica Lugano(Edu) Carlos Gökhan Gönül , Orta sahada Appiah ,Aurellio, Tuncay Ronaldinho ve ileride Eto'o ve Guiza. Yedeklerde ise Mehmet Topuz , Emre, Selçuk , Deniz vs... Şu kurdukları kadro ile Fener 10 seneye damga vurur herhalde. Bu nasıl bir uçmaktır anlayamıyorum. Masal anlatır gibi transfer haberi yapıyorlar. Bir de haberler şu şekilde oluyor: "Fener'in Tuncay'la her konuda anlaştığı öğrenildi", "Ronaldinho'nun Carlos'la konuştuğu ve tesisler hakkında bilgi aldığı öğrenildi". Kimden öğrenildi, nasıl öğrenildi, nerede öğrenildi yahu? Biri de çıkıp acar muhabirimiz Bilmemne Bilmemne , Bilmemne ile yaptığı röportajda bunu öğrendi demiyor. Gazetecilik buysa biz de Korner Olması Lazım ekibi olarak bir spor eki çıkartmaya talibiz. Hele bir de bundan para kazanacaksak hemen işe başlayabiliriz.

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder