6 Haziran 2009 Cumartesi

Mehmet Topuz Hakkında



Fenerbahçe Topuz'u ne yapacak şimdi? Bu kadar yönetimsel sözler veren bir takımın başkanı bir de böyle bir hata mı yaptı? O kadar para saydı adamı aldı ve adam Beşiktaş'ta oynayacağım ve gerekirse bir sene oynamam diyor. Yine patladı Yıldırım yönetimi. İnanılmaz bir fiyasko. Bu adam bütün sene Samandıra'ya gelmez ve hatta Ümraniye'de Beşiktaş'ın antremanlarına katılırsa hiç şaşmam. Adam tercihini belirtmiş formayı giymiş hatta bir sezon daha beklerim demiş. Bunların üstüne de Aziz Başkan soğuk bir su içer heralde.


Ya bu büyük bir fiyasko ya da Mehmet Topuz acilen satılacak ve para kazanılacak. Şu görüntülerden sonra bu adam Kadıköy'e çıkar mı ,çıkarılır mı? Bu kadar kötü bir sezon üstüne bu kadar kötü bir fiyasko ile başlanır mı? Ağlamak istiyorum. Fenerliliğime isyanım var bu aralar. Bu nasıl bir kepazeliktir? Nasıl çözülecek bu durum göreceğiz. Daha doğrusu bu kadar kötü giden işlerin arasında neden bir sorun daha çözmek zorundayız? Üstüne bir de adam verme sözü vermişiz. Hem de Gökhan Emreciksin. Yani sezon başlamadan iki adamdan olduk. Bu sezon çok canlar yakacağız!!

Not: Ben yazlıkta oturmuş oh Mehmet Topuz geldi bu sezon iyi olacak diye düşünürken meğersem inanılmaz şeyler olmuş.Bu düzeltme de dünkü yazı içindi. Ama hala olan Mehmet Topuz'a oluyor düşüncemi tekrarlamam gerek. Kulüpler arasında görüşmeden ve kulüp başkası ile görüşürken Beşiktaş ile anlaştı ama şimdi orada da forma giyemeyecek. Artık Mehmet'in bu sene top oynaması için bu transferde başa dönülmesi ve kağıtların yırtılması gerek sanırım.Yoksa hem Fener hem de Topuz kaybedecek ki Fener bu gereksiz hareketle yine kaybetti.

Marquinhos

2 yorum:

  1. valla herkes bu konuyla ilgili yaziyor konuşuyor, ben sadece buraya yorum yapıyım dedim. sonuçta futbolcular takımların malları değil. istemiyorsa topuz zorla hiç bir yere satamaz kayserispor. değil fenerbahçeye söz, ne vermiş olursa olsun olmaz bu iş. dediğin çok doğru olan futbolcuya olacak, bence artık bu kadar olumsuzluktan sonra beşiktaşa giderse bile oyuncuya bir psikolojik danışman şart. transfer sezonunun ilk saçmalığı bu oldu, bakalım daha neler görcez. öperim kardeşim, sen şarköyden sıkma canını :)

    YanıtlaSil
  2. üzüyolar benı maradona :)

    YanıtlaSil