30 Ağustos 2009 Pazar

İ. Ahmet Gökçek


Allahım , bu bir şaka olmalı. İlkel benliğimi ortaya çıkartıp , küfür etmek istiyorum aslında ama tutuyorum kendimi. Ankaragücü taraftarı kendilerine İ. Ahmet Gökçek'i başkan olarak yakıştırıyorlarsa bir şey demem, ama daha önce yazmıştım neden olamayacağını böyle bir şeyin. Medyamız ise susuyor, neredeyse hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Daha doğrusu herkes işin Ankaraspor ne olacak kısmında. Yemişim Ankaraspor'unu , iktidar yanlısı medya çıkıp neden bir işçi takımının başında bu göt suratlı yavşağı görmek istemiyorum demiyor. Param yettiğince her İstanbul'daki Ankaragücü maçına gideceğim, sana ağız dolusu küfür edeceğim. Her hafta Ankaragücü maçını değerlendirirken, gene sana küfür edeceğim. Ankaragücü taraftarı git bir amatör takım kur, canımı ye, maddi manevi ne yapılacaksa, bizim de tuzumuz olur çorbada. Of of, sabah uyansam da şaka deseler. Son olarak bir alıntı yapacağım Ligtv.com'dan.

" Ankaragücü Cemal Aydın Tesisleri'nde 200 delegenin 160'ının oyunu alan Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi. 200 oydan 28 oy boş çıkarken, 12 oy ise geçersiz sayıldı. Geçersiz 12 oydan 8'inde Ahmet Gökçek'in ismi çizilirken. Gökçek'in ismini çizen 8 kişiden 3'ün Gökçek'in isminin karşısına "Hadise" yazarken, biri "Bu külübü sattınız, ananızı da satın" yazarken, bir delege ise Ahmet Gökçek'in ismini çizerek karşısına "Bu külübü Cemal Aydın'ın şaibeli ekibinden kurtarın" yazdı."

Maradona

3 yorum:

  1. Ortada çok güzel tiyatro dönüyor ve herkes bunu futbol adı altında izliyor.

    Medya bir şey demez çünkü onlar bu satıcılığın başında geliyor.

    İğrenç olması bir yana yakışmamışda koltuğa..

    YanıtlaSil
  2. en az melih gökçek kadar yavşak bir gülüşü varmış! ıyk.

    YanıtlaSil
  3. bu iş nasıl oldu yetkililerden birisi açıklasın ankaragücü nasıl gökçek gücüne dönüşecek.Hem bu eleman ankarasporun başkanı değil miydiGeçen sene .Ligte maçlar nasıl olacak bu iki takım arasında.oftaş olayı gibi bişey oldu.olay çok karışık bir sürü soru var ortada.
    saygılar

    YanıtlaSil