30 Eylül 2009 Çarşamba

Anketler

Sevgili okurlar, 3 tane anket var ki sonuçlarını aldık ve artık sizlere bir özet geçme vakti geldi diye düşünüyorum.

İlk kim gider anketimizden önce zaten bir kaç teknik adamla yollarını ayıran süper lig ,henüz bu anketteki adamlardan herhangi birinin kafasını yemediği için mutluyum. Ama bu akşamki skordan sonra en güçlü aday yine Denizli gibi. Okuyucular Hikmet Karaman'ı seçmiş. Gönderilmesi en kolay o evet. Bülent Uygun da bence birinciliğe adaydı ve bence her an gidebilir. Tabi keşke gitmese de işler bir rayına girse Sivas'ta ve eski günler geri gelse.Benim isteğim bu yöndedir.

Performansını en beğendiğiniz oyuncu anketinde ise bir numarayı bence hak da ederek Keita aldı. Keita attığı çalımlar şutlar ve yaptığı gollerle takımın en iyisi durumunda. Nonda da yeni transfer olsa belki onun kadar oy alırdı. İkinci de Galatasaray'dan Mustafa Sarp. O da yeni geldiği takımında hiç sırıtmadan oynadı. Tamam belki eksikleri var ve bir Ayhan değil ama gelir gelmez bu kadar etkili olabilmek güç. Nokta transferlerinden biri bu sezonun.Üçüncü de Andre Santos oldu. İyi ki ikinci olmadı çünkü düşüşte şu an. Toparlanması lazım. Yarınki maçta da oynamayarak dinlenir umarım. Ona sol açık oynayamaz diyenler var ama attığı goller bence orada oynamasını gerektiriyor. Orta yapmıyor evet ama elinizde Uğur ve Andre varken kim daha çok gol atıyorsa ben onu oynatırdım.

İlk 5'e kim girer anketinde ise gerçekten mantıklı sonuçlar çıktı. Biz Es Es'e güvenip koymuştuk o listeye ve o da yüzümüzü kara çıkarmadı ve ligde şu an üst sıralarda. Daha da iyi olur umarım. Ümit Karan da bir açılsa Es Es tadından yenmez. Bursa listede birinci ve şu anda 3.ler . Bu futbol ve bu istek devam ederse ilk 3'ü bile zorlarlar. Listeye Gençleri almadık ama onlar üst sıralardalar şu an.Umarım hep öyle kalırlar da bizi şaşırtırlar.

Hayırlı akşamlar blog alemi. Saygılar

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder