30 Eylül 2009 Çarşamba

Daum ve Açıklamaları

Hiçbir Fb li arkadaş alınmasın lütfen.Daum'un açıklamalarının bende yarattığı rahatsızlık için bir şeyler karalamak istiyorum sadece.
3-4 futbolsever bir araya geldiğinde konuşulacak şey bellidir genelde nereye gidiyor bu ülke futbolunun hali olur bu konu.Artık bu konuda cevabımız hazır gibi."Deplasmanda Sheriff'ten 1 puan alsak iyidir.Twente karşısındaki maç elektrik kesintisiydi." gibi demeçlerle memnun olduğumuz için .Benim de cevabım belli oldu bu ülkenin futbolu bir yere gitmez. Kimse kusura bakmasın. Daum gibi hedefi takımının Tr'de şampiyon yapmaktan başka bir şey olmayan bir antrönerden dolayı böyle konuşuyorum.Hedef tamam tr'de şampiyon olmak olsun güzel ama evinde twente'ye yenilme kusura bakma senin gibi adamlarla tr futbolu hiçbir yere gitmez.Semih yedek beklerken Guiza'ya bu kadar şans veren bir insanın Tr'deki futbola zerre kadar iyiliği olamaz.Özer için bir yorumu önceki yazımda yapmıştım bunu uzatmaya gerek yok.

Herr Daum'un bütün bu eleştirilere vereceği cevap da hazırmış zaten eleştiriler geldiğinde dediği laf şu"hangisi 6'da 6 gördü?".Hınçal Uluç'u kesinlikle sevmem ama Daum hakkında bazen doğru şeyle söylüyor.Normal o kadar şey söylersen bazıları doğru olsun artık.Kokain skandalı için şöyle bir şey söylemişti."Eğer bir Türk Daum'un durumuna Almanya'da düşseydi sınır dışı edilir bütün hakları elinden alınırdı.Biz ne yaptık adam iki tişört giydi bir fes takıp gönlümüzü alıp yine kral oldu dahi oldu".Yazık çok yazık Fbli arkadaşlar alınmasın lütfen burada yazdıklarımdan hatalı olan varsa kesinlikle yorum yapıp düzeltin.

Bir ufak not daha Avrupa'nın beş büyük liginde bu haftalar geçildikten sonra gol krallığı yarışında yerli yabancı karışık gidiliyor.Fakat bizim ligimizde ilk beşte bir tane bile yerli futbolcu yok.Hazır gaza gelmişken bu konunuda sorumlusunun Daum olduğunu da yazayım tam olsun.Türkiye liginde yerli olup da gol krallığına yaklaşabilecek yegane futbolcu hala yedek olarak maça başlıyor.


Saygılar.

Trakedi

3 yorum:

  1. diyor ki sevgili daum
    sheriff cok guclu ekıpmıs
    uluslararası hedeflerı varmıs o yuzden baskkılı oynayacaklarmıs
    vay anasını ya. ulan insanın bir avrupa sevdası olmaz onu anlarım da kendisi ile böyle mi dalga geçer onu anlayamıyorum. yazık. fener karşısında şerif güçlü olacaktı ha? teşekkürler daum

    YanıtlaSil
  2. Şeriften bir puan alsa iyi olacakmış.İşte daum yenilirse diye yolunu bile yapmış şerif güçlü takım falanda filanda fenerliler ne diyor bu konuda birileri bişeyler yazsın şuraya gözünüzü seveyim.Dünya klübü dediğimiz şey böyle olmuyor.Ya da ben yanlış biliyorum.Dünya klübü böyle bişey.

    YanıtlaSil
  3. fener bir tek zico döneminde "sadece barca'ya yeniliriz" diyebilince dünya kulübü oldu. bunu diyebilecek başka biri yok muydu yanı bu kadar mı? dünyanın en çok kazananlar listesinde tek adı bulunan takımız ama sheriften korkacak bir kadromuz var. ne acı.

    YanıtlaSil