18 Ekim 2009 Pazar

Lig Tv'de Talihsiz Anlar ve Türkiye'de Teknik Direktör Olmak

Daha demin Lig tv haberlerinde bir video izledim. Trabzonspor İstanbul'a gelmiş malum derbi için. Çoşkulu bir kalabalık da onları karşılamış. En büyük ilgi Alanzinho'ya. Ama ilginin dozu biraz kaçmış. Gerçi burada dozu kaçıran , o görüntüleri yayınlayan Lig tv olmuş.

Bir taraftar Alanzinho'ya: "Alanzinho Cimbom'un anasını..." diyor ve lig tv de bunu aynen yayınlıyor. Kardeşim hadi maçta kaçırdınız yayınladınız. Tezahürat bu nereden geleceği belli olmaz. Ama elinde görüntü var di mi ? Aç bak bakalım kötü bir şey var mı yok mu diye. Neyse bu talihsiz andan sonra bir de Yattara faciası yaşandı. Taraftarlar Yattara'ya iyi niyetli tezahüratlar yaparken bir başka sinirli taraftar geldi ve Yattara'dan hesap sordu.

"Bu sene oynamayı düşünüyor musun Yattaaraaaa? " dedi. :) Yattara da garibim "evet evet" diyerek geçiştirmeye uğraştı ama adam sinirliydi. " İki hafta demiştin 3 ay oldu Yattara" diyerek ortamı daha da çok gerdi ve en sonunda korumalar ve Trabzon taraftarı araya girdi ve Yattara otobüsüne bindi.

Şimdi bunların dışında talihsiz bir haber vereceğim. Nurullah Sağlam istifa etti. Denizli şu an hocasız. Açıklaması:

03.09.2009 tarihinde göreve geldiğimiz Denizlispor Kulübü'nde yaşayabileceğimiz sıkıntıları önceden kestirebilmek çok zor değildi. Ancak bu kulübe olan geçmişteki gönül bağımız, maddiyatı gözetmeksizin bu görevi kabul etmemizde en büyük etken oldu.

Göreve geldiğimizden bu güne kadar ben ve ekibim iyi niyetle, 24 saatimizi kulüpte geçirerek bir takım şeylerin düzelmesi için oyuncularımla emek ve kader birliği yaptık. Haftalar ilerledikçe mesafe katettiğimizden ve doğru yolda olduğumuzdan, oyuncularımla birlikte bir an bile şüphe duymadık.

Ancak, Bursaspor maçı sonrası sayın Başkanın soyunma odasına gelerek, oyuncuları ve beni mesleğimin onurunu zedeleyecek bir söz sarfetmesi, kendime ve mesleğime olan saygımdan dolayı asla kabullenemeyeceğim bir durumdu. İşin en önemli ve vahim boyutu ise, bu söylemin, tüm oyuncularımın önünde gerçekleşmesi ve bir daha tamir edilebilmesi mümkün olmayan bir şekle dönüşmesiydi.

Oyuncularıma güvenimin tam olmasına ve bu takımın bu zorlukların üstesinden geleceğinden zerre kadar şüphem olmamasına rağmen, meslek onurumun gereği olarak, üzülerek te olsa Denizlispor´daki görevimden istifa etme kararı aldım.

Bu görevi kabul etmemde büyük pay sahibi olan sayın Cumhuriyet Başsavcımız Kazım Arapoğlu´na ve son olarak göreve başladığımız günden bu yana desteğini bizden esirgemeyen büyük Denizlispor taraftarına sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

NURULLAH SAĞLAM

Bu başkan ve teknik direktör ilişkilerine bir örnek de Anadolu'nun bir 2.lig takımından var ama bunu şimdilik açıklayamıyorum. En az bu örnek kadar can sıkıcı ve belki de bundan daha zarar verici bir olay yaşandı Anadolu'da geçen hafta. Kimbilir daha aşağıda neler oluyor bilmiyorum ama teknik adamlarımızın işi oldukça zor. Kulüplerimiz hala mafya gibi yönetiliyor. Bu haberi en kısa zamanda verebilmek üzere...

Saygılar

Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder