5 Aralık 2009 Cumartesi

Futbol Stajyerleri

Bekir İrtegün bu yaz alındı Fenerbahçe'ye. Kendisi bir stoper.Biraz da sol bek. Ama kendisi, iki üç kere sağ bek olarak oynatıldı. Tabii ki iyi oynayamadı. Bugün Eskişehir deplasmanı var Fener'in. Bekir kadroda yok. İstanbul'da duruyor. Önder atardamarını kesmiş. Kendisine acil şifalar. Demin Ntvspor'da gördüm ve ondan iyi bir haber gelmesini bekliyorum şu an. Umarım ciddi bir şey yoktur. Yani Fener'de şu an yedek defans oyuncusu yok. Yedek sağ bek yok. Yedek sol bek de yok. Bari sırf bu sebeplerden Bekir'i alsaydın di mi kadroya? Ama yok. Bekir stajyerlik için gelmiş Fener'e. Maaşı da güzel. Arabası da vardır. Evi de vardır. Daha ne olsun? Ama bu kadrosuzlukta Bekir'e yapılan şey büyük bir ayıp. Bazı şirketler nasıl stajyerlerini hor görürlerse, Bekir de adete unutuluyor bu takımda.



Peki yönetim bu durumu görmüyor mu? Neredeyse 7 8 haftadır tek defansif yedek Deniz Barış. Biri sakatlansa yerine Deniz Barış girecek. Yedek defansımız Bekir ise maç saatinde ya evde ya tribünde. Daum'u uyarmıyorlar mı bu konuda? Sanırım uyarmıyorlar. Bir gün Deniz oyuna girecek ve hatalı bir gol yedirecek takımına. İşte o zaman belki basın da bu rezillikten bahsedebilecek.


Şu an takımda 18 yaşında 3 oyuncu var. Bu adamlar daha ne kadar takıma giremeyecek? Hiç mi İngiltere Ligi izlemiyorsunuz? Ntvspor çekmiyor mu sizde? La Liga yok mu evinizde? Hiç mi canınız çekmiyor genç yeteneklere forma şansı vermek? Ben bir teknik adam olsam, elimdeki genç yetenek çıksın bir iki güzel pas atsın diye canımı dişime takarım. Ama bu adamların esamesi okunmuyor. Onur, Furkan ve Abdulkadir öylece bekliyorlar. Abdulkadir keşke zamanında City'e gidebilseydi. Şimdi çoktan bir Nuri Şahin kıvamına gelmişti.



İlk gün basının önünde eline top verip, forma giydirip şov yapmak kolay. Önemli olan bu şovun devamı. Bugün Lugano ve Gökhan kart sınırında. İkisi de kart gördü diyelim. Önder de yok. Eminim Deniz sağ bek oynar, defansa da Cristian'ı falan çeker bu adam. Bekir yine evde oturur.




İşte Fener'in ES ES kadrosu: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Bilica, Vederson, Gökhan, Baroni, Emre, Selçuk, Deniz, Alex, Santos, Deivid, Mehmet, Uğur, Özer, Güiza, Semih
Akşamki maçtan sonra görüşmek üzere...


Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder