21 Şubat 2010 Pazar

Beşiktaş Galatasaray Derbisi Öncesi Medyatik Korkular

Malum yarın (21 şubat) gene bir dev derbi günü! Zaten her derbimiz dev, hepsi dünya derbisi. Sadece arada 100. yıllarını kutlamayı akıl edemiyoruz. Bugün Trabzonspor - İBB maçını izlerken, süper haberi gördüm(!). Yarın Lig TV 10 saat derbi yayını yapacakmış. Maç hariç bu süre yaklaşık 8 saat. Yani maçın röntgenini çekecek, biyopsi, otopsi hatta lağman yapacaklar maça.

Hemen burada parantez açarak şunu söyleyeyim. Sanırım 15:30'da son 10 yılın Beşiktaş Galatasaray maçlarını verecek ki zaten bu uzun yayının maç dışında kalan tek güzel kısmı o. Bugün bir duayen zaten maç yayınının 1 saat öncesinden başlamasının gereksizliğini anlattı. Yarın bu süre 2 saat. İki saat konuşulacak ve sık sık "Derbi maçlarında sonuçlar önceden kestirilemez " cümlesi geçecek. Maçtan sonra ise maçın bokunu çıkartacağız. Bunu sadece yayıncı kuruluş yapmayacak, bütün kanallar "DEV DERBİYİ" konuşacak. Şimdi biriniz çıkıp , arkadaşım siz blog olarak maçı konuşmayacak mısınız diyebilir, yok konuşacağız tabii ki, ama 10 saat değil. Efendi gibi maçtan önce yarın sabah saatlerinde, çok beyeneceğinizi düşündüğüm bir röportaj olacak bir Beşiktaşlı abiyle. Bir de maçtan sonra klasik maç yazısı. En güzeli yarın, kadroların kesinleşmesine yakın açmak televizyonu. Yoksa sabahtan akşama, 10 farklı kadro, 20 farklı sistem, 34 farklı komplo teorisi, 13 Mustafa Denizli "Şanslı Hoca" ,19 Frank Rijkaard "Hoca Değil" duyabilirsiniz.

Maçtan sonrası için de 10 dakika Rıdvan Dilmen, 10 dakika teknik adamların açıklamaları yeter. Bütün gece yok yan yattı, yok çamura battı yapmayın ne olur.

Maradona

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder