27 Mayıs 2009 Çarşamba

Ege'de Neler Oluyor (3)

Ege'den son kez bildirmenin verdiği üzüntü ile öğrenebildiğim son haberleri sizlere aktaracağım.

Geçtiğimiz günlerde buradan Aydın'ın amatör kümeye düştüğünü yazmıştım ve hemen ardından bugün bu maç ile ilgili bir şike iddiası patladı. 50.000 liraya şike yapıldı diye yazmış Yeni Asır. Buna hemen bir cevap vermiş Aydınlı futbolculara para teklif ettiği söylenen Oktay Çabuk: "Ben kimseyle böyle bir teklifte bulunmadım.Herhalde bu maçların değeri de 50 bin değil daha fazla olur.Bu işleri menajerimiz Ufuk Gezeroğlu ,çok daha iyi bilir.

Peki bu haber nasıl patlamış? Aydınspor'un takım kaptanı maç öncesinde Menemenspor'un yardımcı antrenörünün gelip Aydınlılara şike teklif ettiğini söylemiş. Bu iddiayı doğrulayan birkaç yöneticinin de isimleri verilmiş.Aydın'ın kalecisinin maçı sattığını savunanlar da var. Öyle bir golün yenmemesi gerektiğini söylüyor Osman Kodalak(Aydın'da ikinci kaptan) Kaleci ise eğer maçı satsaydım hala bu takımda olmazdım demiş.

En komik haberse bu konuyla ilgili şu bence: Teknik direktör Çabuk :" Gerekli mercilere başvurduk ve bu konuyla ilgili dava açtık. 50 000 liralık tazminat istedik ve davayı kazanırsam o parayı gidip Menemenspor'a bağışlayacağım." demiş.

Aydınspor'un amatör kümeye düşmesi hem sportif açıdan hem diğer açılardan daha çok kafa yoracak gibi Ege'de. Menemenli yöneticiler de tabii ki bir özür bekliyor bu konu ile ilgili.

Ege'de de bazı komik tranfer haberleri yok değil. E olacak o kadar deyip Ege'deki son saatlerime giriyorum. Sevgiler.

Marquinhos

1 yorum:

  1. çok komik bir haber bencede, çünkü ege bölgesinde oktay hoca gibi karakterli bir hoca kaç tanedir, adam zamanında türkiyenin en genç antrenörü ödülünü alıyor, süper ligde çalışıyor, böyle komik işlere asla girmez çünkü ne paraya ihtiyacı var, nede reklama, ama futbolcu arkadaşı incelediğimde, sabıkalarla dolu öz geçmişine bir yenisini daha eklemiş, böyle futbolcuların futbol yaşantılarını bitirmek gerekli bence, parasını alamadığı için rakip takımı desteklemek için onların tiribününe gidipde onlar için tezahurat eden kaç tane oyuncu tanıyorsunuz ki, ben bu tarz olayları bu futbolcu arkadaşda gördüm duydum, 19 yaşındaki futbolcunun karakteri tam oturmamıştır, lütfen oktay hoca gibi değerli antrenörler bu haberlerden etkilenmezler, meyve veren ağaç taşlanır diyorum, başarılar egenin değerli antrenörü oktay hocaya......

    YanıtlaSil