9 Nisan 2010 Cuma

Barış Özbek'in Cezası

Barış Özbek malumunuz 4 maç ceza aldı. Galatasaray yönetiminden ufak bir ricam olacak. Ne olur tahkime gitmeyin. Tahkime gitmemekle kalmayın, Barış'a güzel bir para cezası verin. Sezon sonuna kadar forma giydirmeyin. Orta sahada Barış Özbek oynamazsa ölmeyiz takım olarak. Geçen sene kavgalı derbiden sonra da rica etmiştim sizden federasyonu beklemeden siz verin cezalarını diye. Böyle bir şey yaparsanız, belki o zaman gerçekten cezalar caydırıcı olur. Adam maç ortasında tekme atıyor, yetmiyor dönüyor tokat atıyor. Bütün bunları yaparken, üzerinde Galatasaray forması var. Üzerinde 105 sene var. Ya en azından göstermelik çıkıp, Barış'a şöyle şöyle yapacağız deseydiniz. Belki o zaman ben daha fazla inanırdım bir şeyleri doğru düzgün yöneteceğinize. Tamam geç kaldınız, ama yarın çıkıp deseniz, Barış'a biz de 50bin Euro verdik ceza diye. Ah ah, vah vah.

Maradona

3 yorum:

  1. Oyuncuların bu tavrının Galatasaray'dan dolayı gerçekleştiğini düşünüyorum.

    Bu yüzden bu hareketi Galatasaray'dan beklemek hata.

    Ben olsam Barış'ı kadro dışı bırakırdım direk.

    YanıtlaSil
  2. hasan şaş zamanı topçuları için desen bunu doğruda, bu takım yapısından değil, barışın bireysel gerzekliğinden yaptığı bişi bence.

    YanıtlaSil
  3. Haberlerde Galatasaray'ın tahkime gitmesi bekleniyor dendiği anda SAKIN demiştim ben de kendi kendime. Artık birinin çıkıp bu otokontrolü göstermesi gerekiyor.

    YanıtlaSil