28 Nisan 2009 Salı

Haftaiçi Futbol

De Souza Gerginliği


Ntvspor'dan Loran Vayloyan'ın haberine göre, Fenerbahçe'de Deivid De Souza ve Alex De Souza'nın 2 3 aydır küs oldukları söyleniyor.Hem de bu kavga eşleri yüzünden başlamış.Aman Yarabbim...Ne güzel! Takımda bir bu eksikti.Transferler muhteşem, oyun muhteşem , tenik adam harikalar yaratıyor.Üstüne de iki yıldız küs. Muhteşem!



Bu haberde ayrıca Deivid'in gönderilmesi de söz konusuymuş. Bence paket bir transfer hediyesi olarak Aragones artı Deivid artı Kazım artı Josico artı Maldonado verilebilir.Bitti mi ,bitmedi! Üzerine Selçuk ve Deniz'i de veririz. Asıl bombayı sona sakladım. Tüm bunları alana Guiza bedava. Lige yeni çıkacak kim varsa ona birinci lige çıkış hediyesi bizden.


Şampiyonlar Ligi

Bu akşam şampiyonlar liginde artık derbi haline gelen bir maç var. Barcelona ve Chelsea ilk maçta İspanya'da kozlarını paylaşacak.Bundan önce yapılan maçları hatırlarsınız.Nefes kesmişti. Ronaldinho'nun golü hala akıllarda. Hele o maçtaki mücadele enfesti gerçekten. Futbola doymuştuk. Şimdi yine açız. Akşamı bekliyoruz.
Barcelona buraya gelene kadar rahat maçlar yaptı.En zor geçmesi beklenen Bayern Munchen eşleşmesini daha ilk maçtan geçmişti. Chelsea ise tarih yazarak geldi desek abartmış olmayız.

4-4lük maç sanırım kolay kolay unutulmaz. Bu maç da yine umarım bol gollü ve bol pozisyonlu geçer. Hiddink asla geriye yaslanmayacaklarını söyledi basın toplantısında. Bu da beni ümitlendiriyor yine. Zaten Barcelona bu sene 2 gol ve üstü atmadan bırakmıyor neredeyse kimseyi. Yani buradan iddaacılara da üst tavsiyesi nacizane...

Bir tarafta Henry Eto'o Messi bir tarafta Drogba Anelka Lampard...Bir tek Ronaldinho eksik.Ah be dişlek oğlan bu maçlar kaçar mıydı?
Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder