27 Nisan 2009 Pazartesi

Transfer Anketi

Transfer anketimiz de sona erdi.Anketimizin kazananı tabi ki Guiza oldu. Daniel Guiza'nın başarısız sezonu ile ilgili ayrıntıları "Guiza ile Tatlı Dakikalar " yazısında bulabilirsiniz.

Oyların dağılımına baktığımda haliyle az oy görüyorum. E yeni bir bloguz biz de ne yapalım. Ama yine de Guiza'nın 11 oyu topladığını görüyorum.Bizim de en kötü adayımız oydu. Hatta bu anketi koyma sebebimiz Guiza'nın ülkemize yapığı şaka oldu.


Agahowa ,Seric, Burak Yılmaz ve Fernando Meira'nın birer oy alması da bence yine Guiza'nın ülkedeki şöhretinden ve bonservisinden oldu. Meria en azından para kazandırdı.Seric de oyle sanırım. Diğerleri için de konuşmak biraz erken sayılabilir.


Bir diğer çok oy alan ise Josico oldu. O da ikinciliği hak ediyor bizce.Yaser ve Tuna'ya da konuşmanın erken olduğunu düşünerek oy verilmediğini düşünüyoruz. Okan'ın da ,onunla ilgili konuşmanın artık çok geç olduğu için oy almadığını zannediyoruz. De Sanctis için ise biraz şaşırdık. Bu kadar eleştiri alan bir kaleci en azından bir oyu hakediyor.


Neyse buna göre ilk 3 şöyle oluştu:


1 Guiza

2 Josico

3 Meria - Burak - Seric - Agahowa

Guiza belki gol kralı olamadı ama bizim anketimizin kralı olmayı başardı. Kendisine futbol yaşantısında iyi şanslar diliyoruz.
Korner Olması Lazım

1 yorum:

  1. guiza gıbı golcu zor bulunur(golcu olacaksın gol atmayacaksın:)

    YanıtlaSil