10 Eylül 2009 Perşembe

Arda Turan

"Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kulübün divan kurulu toplantısında, üyelere çok özel bir açıklamada bulundu. Polat, Arda Turan’la aralarında geçen diyaloğu Galatasaraylılarla paylaştı.
Geride kalan aylarda Arda’yı ofisine çağırdığını ve Arda’nın da çağrısına karşılık verdiğini söyleyen Polat, daha sonra yaşanan diyaloğu şöyle anlattı:
“Kendisine boş bir mukavele ve düşünmesi için 10 dakika süre verdim. ‘Düşün, taşın, istediğin rakamı yaz imzala, getir’ dedim. Arda 10 dakika sonra boş mukaveleyle yanıma geri geldi ve ‘Galatasaray kaptanına rakam yazmak yakışmaz. Siz ne uygun görürseniz onu yazarsınız’ dedi ve mukaveleyi imzaladı."

Bu haberi dün bir çoğumuz internette, bu sabah ise bütün gazetelerde gördük. Adnan Polat'ın Divan'da böyle bir olayı anlatıp kendini kurtarma çalışmasını her ne kadar eleştirsek de, Arda Turan'ın bu tavrı karşısında gülümsememek elde değil. Bunun bir benzerini Terry yaptı bu sene. Para için Chelsea'yi bırakmadı. Böyle adamlar futbol sahalarında azalıyor malesef. Toplasak iki elin parmaklarını geçmezler. Ben Galatasaray'da o zamanın parası ile 100 milyar için ne çirkeflikler yapan bir Tugay Kerimoğlu ve babasını hatırlıyorum mesela. Her transfer dönemi takımlarımız Figer gibi adamların önünde elleri mahkum oturuyorlar, bir de güzel bir çocuk çıkıyor sahneye, böyle bir tavır sergiliyor. İsterse hiç oynamasın artık Arda, bu romantik futbol severin yüzünü güldürdü ya , o da her daim güler umarım.

Maradona

2 yorum:

  1. belki çok büyük konuşacağım ama bu çocukta başka bir şey var maç sonu röportajlarından takım bağlılığından başka bir çocuk bu çocuk.Nedense bu çocuğu izlerken aklıma Platini geliyor.Platini gibi bence ileri zamanlarda futbol yönetiminin içinde de bulunacak.

    YanıtlaSil
  2. abi valla 25 yaşında bir adam olarak, 20 senedir futbol izliyorsam, 1 numaram prekazi ise 2 numaram ardadır sanırım ya izlediklerim içinde.

    YanıtlaSil