3 Mayıs 2009 Pazar

Bank Asya Birinci Lig


Bugün Bank Asya Birinci Ligi'nden iki yükselme haberi geldi. Manisaspor ve Diyarbakırspor tekrar Süper Lig'e döndüler. Kendilerine başarılar diliyorum. Umarım önlerindeki Sivas örneği onlara başarı yolunu açar ve devamlılık sağlarlar. Sanırım Bolu Altay Karşıyaka ve Kasımpaşa da play off oynamaya hak kazandılar. Bu takımların arasından bir İzmir takımının Süper Lig'e çıkması yüzde 50 ihtimal. Karşıyaka ve Altay hem şehir hem taraftar hem de geçmişleri açısından Süper Lig'de görmeyi çok istediğim iki takım. Bence yükselirlerse bir daha kolay kolay düşemezler. Kasımpaşa bu 4 takım arasından en güçlü gibi gözüküyor. En çok galibiyeti onlar almış durumda. Bakalım Play offlarda nasıl bir oyun sergileyecekler.Bu maçlar da çok güzel olur kanaatindeyim.

Bir başka haber ise Engin İpekoğlu'nun takımı Sakaryaspor'dan. Onlar da düşme hattında ve orası da fena halde. 5 takım son haftaya düşebilme ihtimali ile giriyor. Bu takımların durumları şöyle:

13-K. Erciyesspor 38 Puan

14-Samsunspor 38 Puan

15-Giresunspor 37 Puan

16-Sakaryaspor 36 Puan

17-Güngören Bel 36 Puan


Son sıradaki Malatya ise düşmüş durumda. En az Süper Ligin alt sıraları kadar heyecanlı burası da. Son hafta gerçekten çok heyecanlı olacak orada da. Tabi Super Lig'den kimin aşağıya düşeceği konusu da çok tartışmalı. Son haftalar çok can yakacak ve eminim ki şike konusu çok konuşulacak.


Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder