5 Mayıs 2009 Salı

Termini Yolcusu Kalmasın


Şampiyonlar Ligi'nde 27 Mayıs Roma finali için son maçlar bu akşam oynanmaya başlanacak. Bu akşam Arsenal ve Manchester United 1 0 ın rövanşında karşılaşıyorlar. Arsenal iki sezon sonra tekrar final oynamak istiyor. Man U ise kupayı bir kez daha istiyor. Maç tabi ki 21 45'te.


Bu maç ayrıca Premier Lig birincisi ile dördüncüsünü de karşı karşıya getiriyor. Arsenal ligde geçemediği rakibini en azından burada geçmek isteyecektir ama işleri çok zor. İlk maçta Man U fırtına gibi esmişti. Manchester'da Rio Ferdinand ve Evra'nın durumu belirsiz ama oynamaya yakınlar. Arsenal'de ise Van Persie'nin dönüşü gerçekleşebilir.

Yarınsa müthiş bir ikinci maç izleyeceğiz. Chelsea bu sefer Barça ile İngiltere'de karşılaşacak. Barça hafta içi Real Madrid'e 6 gol birden attı. Chelsea ise evinde Fulham'ı 3-1 ile rahat geçti. Bu maç çok canlar yakacak. Chelsea en azından bir gol atayım diyecek ve geride de Barça akınlarını durdurmakta bence bu sefer zorlanacak. 6 golün özgüveni ile sahaya çıkacak Barça. Efsane bir yarı final ikinci maçı olur umarım.





NOT:Avrupa'dan futbola girmişken ,bir Necati Ateş vardı o ne oldu derseniz size 29 maç sonra golle buluştuğunu belirtmek isterim. Sociedad forması altında Celta Vigo'ya 86. daikada maçı 2 2 yapan bir gol atmış. Takımına bir beraberlik kazandırmış ama kendisi çok sevinememiş çünkü gol atarken sakatlanmış.
Marquinhos





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder