7 Mayıs 2009 Perşembe

Haftaiçi Futbol

O artık Flamengo'lu


Adriano

Adriano futbola ara verdiğini açıkladıktan sonra şimdi de dönersem ancak Brezilya'da Flamengo'da oynarım demiş. Onu şu futbol dünyasında neyin sıktığını çok merak ediyorum. Şan şöhretten mi sıkıldı acaba? Evime dönüp bir rahat rahat magazinsiz yaşayayım diye mi düşünüyor? Yoksa futboldan mı sıkıldı? Hep pas ,pas ,pas bir de şut nereye kadar demiştir belki de. Ya da 30'una kadar oynayıp yeterli parayı biriktirip ömrünün sonuna kadar tatil yapma planı vardır kim bilir? Belki de sektör değiştirecektir. Mutsuzdur top oynamaktan. Kendi işinin patronu olmak isteyebilir. Ama şunu bilsin ki Fotomaç Fotospor ve Fanatik gazatesi onun peşini bırakmaz.



Bank Asya Play Off

Ligde ilk ikinin ardından gelen 4 takım biliyorsunuz ki play off oynayacaklar. Bu maçlar Ankara'da oynanacakmış. Yenikent Stadı'nda oynanacak maçlar iki günde bitecek. Yani ilk maç sabahtan ikinci maç da stadın boşaltılıp yeniden doldurulmasıyla akşama oynanacak. Final maçı da 17 Mayısta. Bu maçları umarım televizyondan takip edebiliriz.


U 17
U 17 Futbol Şampiyonası Almanya'da devam ediyor.Millilerimiz de mücadele veriyor bu kupada. İlk maçta ev sahibine yenildik. Almanya 3 1 yendi Türkiye'yi. Almanya'nın teknik direktörü daha farklı kazanmamız gerekirdi dedi maçtan sonra. Bir dahaki maçımız Hollanda ile ve 9 Mayıs'ta saat 14 00'da. Eurosport maçları naklen yayınlıyor. Chelsea'li Gökhan Töre'yi ve diğer genç yetenkelerimizi bu ekrandan takip edebilirsiniz.Gruptaki bir diğer rakibimiz de İngiltere.


Marquinhos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder