18 Eylül 2009 Cuma

Euro 2009'a Bir Bakış ve Yeni Yazar


Kendisiyle tanışmıyoruz. O bizim blogumuzu takip eden izleyicilerimizden bir tanesi. Yazılarımıza yorumları artınca, buyur hocam dükkan senin dedik. Hem farklı bir bakış açısı , hem de yenilik olsun istedik blogumuzda. Lakabı Trakedi ve aşağıda ki ilk yazısı hepimize hayırlı olsun.


*Futbol içerikli bir blog için ilk yazımı Eurobasket 2009 konusu etrafında yazacağım.malum milli takım çeyrek finale çıktı.Bunun etrafında gezip yorumcular spikerler yayıncı kuruluş takımın genel durumu hakkında bilir kişi olarak değil izleyen kişi olarak bir iki laf edeceğim.

* Başlangıç olarak İhsan Bayülken hakkında bir iki bişeyler söylesem iyi olacak.İhsana hoca bazen kendini o kadar kaptırıyor ki maçları basketbolu bilmeyen insanlarında izlediğini unutuyor "pick n roll" ,"zone a karşı hucum", "fade away", "crossover" ,"box out" havada uçuyor arada bilmeyen arkadaşlar için için zor bir durum bu.Ben arada babamla izliyorum maçları soruyor pick n roll ne diye tamam benim aklımda bişeyler var fakat o kadar hakim değilim ki anlatayım sonuçta ben bir izleyiciyim.

*Her hangi iki takımın maçları olduğu zaman spikerler bazen taraf tutuyor gibi oluyor bunun ayarlanması bence seyir zevki içinde iyi olur.Rusya Makedonya maçında mozgof mozgof diye diye spikerin mozgof ile akraba olduğunu düşünmeye başlamıştım.

*Yönetmenler biraz acemi sanırım bazen güzel hareketlerin tekrarlarını göremedik.Misal Sinan Güler in fast breakten sonra ki smaçı.Yada bunlarda ntv nin reklam hırsı yüzünden güme gitti bilemiyorum tam olarak.

*Ntv sağolsun dillere destan güzelliğe sahip polonyalı dansçı kızların güzelliklerini reklam uğruna göstermedi.Ntv ekibine sitemlerimi gönderiyorum.

*Bir parçada milli takım için bişeyler söyleyeyim.Milli takımın en büyük sorunu maç içinde üçüncü bir skorer bulamaması.Bunu çözmesi gerekecek ersan bir yere kadar dayanacak şimdi Yunanistanla oynuyoruz Yunanistan Ersan için kesin bir çözüm bulacak Hidayete herkes bir çözüm bulmaya çalışırken Ersan rahattı şimdi Ersanada baskı olacak.Sert bir maç olacak büyük ihtimal.Bu yüzden faullerde çok önemli Ömer Aşık hariç idare eder bir durumdayım fakat Ömer çok acele serbest atışlar konsantre olmalı iki günde nasıl olacaksa artık çok zor.

İlk yazım deneme amaçlı olduğu için fazla uzun tutmayacağım. Saygılar.


Trakedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder